Vármeeting: felbőgtek a motorok, felvonultak a motorosok

frisss.hu - Fotó: Tóth Arnold • 2016. augusztus 06., szombat •
A hagyományos motorosfelvonulás célja ezúttal is az ostffyasszonyfai Pannónia Ring volt. A Hard Iron Motor Club által szervezett tizenötödik vármeetingen jártunk.
Vármeeting: felbőgtek a motorok, felvonultak a motorosok

Jó a hangulat, társaság és motorok: idén is Sárváron rendezték meg az év leghangosabb nemzetközi motorostalálkozóját és rockfesztiválját.

Egyedülálló, hogy idén először, a 15 éves jubileumra való tekintettel 0. napi koncertet is rendeztek Sárváron. Csütörtökön a Clap4What és a Wellhello tette tiszteletét. Aztán pénteken a Paddy And The Rats, Anna and The Barbies, Kowalsky meg a Vega, Blues Company következett. 

A motorozás és már a vármeeting is egy olyan életérzés, ami nem függ az életkortól, ezt pedig azon kétkerekű járművek szerelmesei tudhatják leginkább, akik csütörtök óta immár 54. alkalommal találkozhattak Sárváron.

Az év leghangosabb nemzetközi motorostalálkozóján és rockfesztiválján kiváló fellépők koncertjeire számíthatott a motorral vagy a motor nélkül érkező kortalan látogató.

A szombati programra még érdemes kilátogatni, hiszen ma este 18 órától a Rudán Joe Band, 20 órától a Lord, majd 22 órától aTankcsapda, éjféltől pedig a Bullet Ants koncertezik. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére