Várandós nő halt meg a tömördi balesetben (frissítve)

police.hu/frisss.hu • 2016. december 05., hétfő •
Teljes útlezárás van érvényben Tömörd térségében.
Várandós nő halt meg a tömördi balesetben (frissítve)

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Tömördnél hétfő délelőtt, ahol két személyautó ütközött össze. Az egyik gépjármű vezetője a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette. Úgy tudjuk, előzni akart az a Daewoo, ami megcsúszott a jeges úton, majd a szemből érkező autónak csapódott. A Daewoo vezetője - egy terhes nő -, életét vesztette, úgy tudjuk, hogy a baba életéért küzdenek az orvosok. 

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a Csepreg felől érkezőket Nemescsó, míg a Szombathely felől közlekedőket Meszlen irányába terelik.

Frissítés:

Hétfőn reggel halálos baleset történt Vasasszonyfa és Tömörd között. Egy Daewoo tartott Vasasszonyfa irányába, amikor információink szerint épp előzéshez készült, de lehajtott a padkára, megcsúszott, majd a szemből érkező Forddal ütközött az autó. A Ford mögött egy Suzuki is érkezett, ami bár fékezett, de nekiütközött a két autónak. A balesetben a Daewoot vezető terhes nő életét vesztette, a magzat állapotáról jelenleg nincs információnk. A Ford és a Suzuki vezetője is megsérült, őket a mentők a szombathelyi kórházba szállították.

közösség

további frisss

lap tetejére