Projektzáró: Jegyet váltottak az életbe!

SzR-HCs • 2015. március 28., szombat •
Három szervezet konzorciumban végezte azt a programot, melynek során a többi között képzésekre, az adott foglalkozás kipróbálására 9 millió forintot használhattunk fel - ezt Balassa Imre, a Savaria Rehab-Team Nonprofit Kft. projektmenedzsere mondta el a 2013 áprilisban indult TÁMOP program záró konferenciáján, a Tóvendéglőben. A pénteki eseményen Puskás Tivadar polgármester, majd Bujtás Edit, a SAVARIA REHAB-TEAM Nonprofit Kft. ügyvezetőjének köszöntője után szakmai előadásokat tartottak a meghívott előadók.
Projektzáró: Jegyet váltottak az életbe!

Elsőként Zacher Gábor toxikológus, igazságügyi szakértő, a Honvéd Kórház osztályvezető főorvosa ,,Droghelyzet van” címmel adott elő, majd Ruszkai Zsolt, a Nemzetgazdasági Minisztérium Munkaerőpiaci Programok Főosztálya tervezési referense ,,a foglalkoztatáspolitikai intézkedések a fiatalok foglalkoztatásának növelése érdekében 2014 és 2020 között” címet viselő tájékoztatóját tartotta meg.  

Ezt követően ,,A fiatal munkanélküliség, fiatalok a munka világában, problémák, hatások, tendenciák szociológiai és közgazdász szemmel” címmel Pogátsa Zoltán közgazdász, szociológus a Magyar Tudományos Akadémia kutatója, a Nyugat-magyarországi Egyetem docense adott elő, ami után Válts Jegyet az Életbe! – címmel hangzott el az a projektbemutató, melyet a Savaria Rehab-Team Nonprofit Kft. részéről Lackner Dóra szakmai vezető és Balassa Imre projektvezető prezentált. 

Ezután ,,Vállalati felelősségvállalás a HEINEKEN Hungária Zrt-nél, a fiatalok foglalkoztatását elősegítő gyakornoki program bemutatása” – volt a témája Pálfalvi Márta, a  vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgató előadásának.

A program a segítő személyiségének újszerű fejlesztési lehetőségei, a segítő mentális erősítése című, Bognár-Nickl Gabriella szakvizsgázott szociálpolitikus, diplomás szupervizor-coach szupervíziójával ért véget. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére