Utolérte a körmendi kosarasokat az idegi és fizikai fáradtság

PCS - fotó: Bodorkós Máté • 2017. január 30., hétfő •
A feszített menetrendnek és az agresszivitás hiánya miatt kapott ki a Rába-parti alakulat.
Utolérte a körmendi kosarasokat az idegi és fizikai fáradtság

Nem mondhatják a piros-feketék szurkolói, hogy unalmasan telt számukra a január. A körmendi kosarasok ugyanis nyolc találkozón léptek pályára, bajnoki és Európa Kupa mérkőzések alkalmával. Míg az Euro Cup második csoportkörét sikerrel tudták le Ferenczék, addig az NB 1. legutóbbi játéknapján kellemetlen vereséget szenvedtek (Kaposvár-Körmend 77-66). Zsebe Ferenc, az Egis Körmend ügyvezetője kissé csalódottan vette tudomásul, ugyanakkor tisztában van vele, hogy kemény időszak állt csapat mögött.

Természetesen nem lehet a vereséget szőnyeg alá söpörni és nem elég csak a mezeket pályára küldeni. Sajnos egy gyengébb csapat otthonában kaptunk ki, mert gyengén játszottunk. Idegileg és fizikailag is elfáradtak a játékosok. Ez egy tanulópénz volt, remélhetőleg jól hasznosítjuk.

Sok idő most sem lesz pihenni, hiszen szerdán a Pécs gárdája vár a Körmendre...

Bízom a vezetőedzőben, hogy rendet tesz a fejekben. Nagyon jól rávilágított a szombati találkozó a hibáinkra. Épp ezért szerdán már sokkal jobb teljesítményt várok el a csapattól, hiszen minden mérkőzés 100%-os odafigyelést érdemel. Igaz, hogy a pécsi együttes remek szériát futott, de nem fogunk feltartott kézzel pályára lépni. Nekünk nem szabad azt nézni ki az ellenfél, ha nyerni akarunk...

Hamarosan a Magyar Kupa nyolcas döntőjében mérkőzik meg a Körmend a megyei riválisával. Mit vár attól a mérkőzéstől?

A szurkolók és a sajtó mindig kicsit más megvilágításba teszi ezeket a találkozókat. Én nem hiszek a Zalaegerszeg, Falco vagy épp a Szolnok elleni megkülönböztetésben. Minden mérkőzés egyformán számít! Presztízsről is beszélnek egy megyei vagy szomszédvári rangadó kapcsán, de ennek a győzelemnek az értéke ugyanannyi, mint egy B-csoportos gárda felett aratott sikernek.

 

Repülős túrát szerveznek a Chalon elleni Európa Kupa mérkőzésre

Megfelelő jelentkező esetén önálló Charter járatot indít az Egis Körmend február 22-én, a Chalon elleni visszavágóra. a tervek szerint a csapat együtt utazna a szurkolókkal egy charetjáraton. A mérkőzés előtti napon, 21-én indulna a gép, amely a találkozót követően indulna vissza Magyarországra és 23-án reggel érkezhetnek haza az érdeklődők.

közösség

további frisss

lap tetejére