16 érmet szerzett a hétvégén a Controll SE

frisss • 2019. június 05., szerda •
Június 1-jén Dorogon- közel 400 nevezéssel- rendezték meg az Utánpótlás Kick-box Magyar Bajnokságot, amelynek tétje az augusztusban Győrben megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra történő kvalifikáció volt, ugyanis a ranglista első helyezettje mellett a kategória aktuális magyar bajnoka vehetcsak részt az idei hazai rendezésű kontinenstornán.
16 érmet szerzett a hétvégén a Controll SE

A szombathelyi Controll SE kilenc versenyzője lépett tatamira Dorogon, akik összesen 3 arany, 7 ezüst, 6 bronzérmet szereztek. 

Marton Klára iskolás csoportjából Németh Zoé, Németh Alex, Kovács Sára Kata, és Nagy Martina első magyar bajnokságán szerepelt, mindannyian éremmel térhettek haza. A versenyen nyújtott teljesítményük és hozzáállásuk jó előremutató az egyesület utánpótlását tekintve.

Dancsó Zoltán által indított csapatból Ersing András magabiztos versenyzéssel-, ahogy a diákolimpián is- két aranyat zsebelt be kadett 2 +47kg-ban, amelyet kimagasló fizikális fölényének is köszönhet.

Pataki Barnabás és Németh Kristóf kadett 2 korosztályban, ugyanabban a súlycsoportban versenyzett az elmúlt félév során, a magyar bajnokságon -42 kg-ban csak az aktuális magyar bajnok, válogatott fiú ellen veszítettek. Kristóf lemaradt a válogatottságról, Barnabás viszont light-contactbanszerzett kvalifikációt.

Nagy Dávid C2 -52kg-ban mindkét szabályrendszerben válogatott versenyzőként érkezett a magyar bajnokságra és bizonyította, hogy idén is ott a helye a válogatottban. Light-contactban aranyat, kick-lightban bronzérmet szerzett.

Süle László idén a diákolimpián kezdett versenyezni, fejlődése töretlen. Rutintalansága ellenére junior -79kg-ban egy ezüst és egy bronzérmet szerzett

Eredmények:

Németh Zoé gyermek point-fighting 27 kg 2. 

Németh Alex gyermek point-fighting 30 kg 2. 

Kovács Sára Kata C1 -37 kg LC 2., KL 3.

Nagy Martina C1 -37kg LC 3., KL 2.

Ersing András C1 +47kg LC 1., KL 1.

Pataki Barnabás C2 -42kg LC 2. KL 2.

Németh Kristóf C2 -42kg LC 3. KL 3. 

Nagy Dávid C2 -52kg LC 1., KL 3.

Süle László Junior -79kg LC 3. KL2.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére