Újabb üzletek nyílnak a Plázában!

frisss.hu, fotó: Hornyák Emőke • 2016. március 02., szerda •
Mindjárt teljesen tele lesz a megújult bevásárlóközpont!
Újabb üzletek nyílnak a Plázában!

Mint azt korábban megírtuk, május óta új lendületet kapott a Savaria Pláza, sikerült a H&M-et ide csábítani és valószínű ennek hatására egyre-másra nyílnak az új üzletek. Volt egy „ominózus” nap is, amikor összesen nyolc új bolt nyitotta meg kapuit, de már ezt megelőzően és a későbbiekben is egyre csak szaporodtak a jobbnál jobb, híresebbnél híresebb márkák képviseletei. Amint azt előre jeleztük, az üzletnyitási boom nem állt meg, ezekben a hetekben szinte teljesen tele lesz a Pláza.

Februárban az Angels szépségszalonnal bővült a kínálat.

Március 18-án az Egoist – Mayo Chix termékekkel nyitja meg kapuit.

Március 25-én pedig a J-Press, magyarországi huszonkettedik üzletét nyitja meg a Savaria Plázában.

Igaz, közben bezárt az élelmiszerbolt, de minden bizonnyal ez csak átmeneti időszak, és hamarosan egy hasonló profilú új boltot köszönthetünk itt is. Ezt követően csupán egyetlen szabad üzlet marad, nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy feltételezzük, nyárra teljesen megtelik az időközben több ponton is megújult Pláza. Belsőépítészeti átalakításokkal igyekeztek az üzemeltetők világosabbá, fiatalosabbá tenni a vásárlótereket, meg kell hagyni, sikerrel. Ha most bemegyünk az épületbe olyan, mintha nem is a mi „jó, öreg” Plázánkban járnánk! A sok új, színes üzletek reklámjai a világossá tett környezettel és a vásárlók „okozta” pezsgő élettel igazi modern, pezsgő hangulatot árasztanak.

Ennek megfelelően szinte valamennyi üzlet különféle akciókkal készül a közelgő Nőnapra. Természetesen a kedvezmények a hölgyekre fókuszálnak, így aki március 8-án ellátogat a Plázába 20-25 %-os kedvezményekkel is találkozhat. De nézzük pontosan, mit kínál a nőnapi kedvezmény!

Az Alexandra könyvesboltban, és a Brendonban általános akciókra számíthatunk. 10 %-os kedvezmény jár a hölgyeknek a Natúr Sziget, a Bazár design & cafe, az Angels szépségszalon, a Zanzara, valamint a Nail Shop üzleteiben. Vannak, ahol ajándékokkal kedveskednek a szebbik nem képviselőinek, mint például  a Daniel & Frére sushi bárban, az Életkert bárban és a Cosmos Cityben.

15 %-os kedvezményt a  Balogh Óra Ékszernél nyújtanak a női termékekre és ennyivel kedvezőbb áron lakhatnak jól a hölgyek a Kínai Büfében is aznap.

Az Amnesia, a Red Line Pláza, és a Mr. Kebab 20%-al olcsóbban szolgálja ki a hölgyeket, a Tally Weilben 25 %-os farmerakció lesz, a Soltron szoláriumban pedig 25%-os   zsetonkedvezménnyel teszik felejthetetlenné 2016 Nőnapját a Savaria Plázában.

Az akció pontos részletei megtalálhatók a Savaria Pláza oldalán.

Mit is mondhatnánk? Csak így tovább, izgalommal várjuk az új élelmiszerboltot is és kíváncsiak leszünk, ki lesz az utolsó, szerencsés bérlő, aki még talál szabad üzlethelyiséget a Plázában!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére