Újabb munkahelyek Vépen

szróbert • 2014. február 16., vasárnap •
Hittünk Istenben, hittünk hazánkban és hittünk a munkában – ezt Galambos Tamás ügyvezető mondta azon a február 15-i ünnepi eseményen, melyen átadták a vépi Galambos Logistics Kft. immár negyedik raktárcsarnokát. A frisss.hu a helyszínen megtudta, hogy ezzel a munkahelyteremtéssel újabb 30 család részére biztosít megélhetést a Galambos család.
Újabb munkahelyek Vépen

Új raktárcsarnokot avattak Vépen a Galambos Csoport logisztikai bázisában. Az eseményen számos közéleti személyiség is megjelent, akik a munkahelyteremtés és a gazdaságfejlesztés fontosságát hangsúlyozták.

"Itt a tavasz, és egyre szebbek a kilátásaink, már 2,8%-os a gazdasági növekedés, az elmúlt hónapban pedig 0% volt az infláció. Hazánk 2010 óta emberfeletti munkával, és az Önök erőfeszítésével és áldozatvállalással elkerülte a csődöt, kikerültünk a veszélyzónából, sőt már elindultunk felfelé." - mondta el a rendezvényen Hende Csaba, honvédelmi miniszter. "Jön a tavasz, s egyre több cég, családi vállalkozás, mint a Galambos Logistic is sikertörténetet ír. Itt, Vépen több mint 100 ember részére biztosított eddig is megélhetést, ezt követően pedig további 30 család számára nyújt biztos anyagi forrást a Galambos Logistics Kft." - folytatta Hende Csaba, akitől azt is megtudtuk, hogy "a politika dolga, hogy eleget tegyen a gazdaság igényeinek".

Ezt követően a munkahelyteremtés fontosságáról beszélt a térség országgyűlési képviselője: "Ha munka van, minden van, ha munka nincs, semmi nincs" - mondta, majd hozzátette: "Szombathelyen és környékén mindössze 4,7%-os a munkanélküliség. 2016-ra közel kerül a környék a teljes foglalkoztatottsághoz, vagyis mindenki dolgozni tud, aki akar."

 

Ágh Péter országgyűlési képviselő beszédében kiemelte: "A Galambos család példaként állhat minden Vas megyei előtt. A három mozgatórugó: a munkahelyteremtés, a fejlesztés, és a karitatív munka – ez biztosította azt, hogy 2012-ben az Év Vasi embere lehetett Galambos Tamás. És ez a siker tovább folytatódik, hiszen az M86-os út megépítésével bekerülhet az ország vérkeringésébe a logisztikai bázis."

Kovács Péter, Vép város polgármestere a város szemszögéből világította meg a sikert: "Vép idén 5 éve város, s ebben az is közrejátszott, hogy itt dolgozik a Galambos Kft. Én még együtt dolgozhattam Galambos Gyulával, aki egy furgonnal kezdte munkáját, de már akkor is büszke volt két fiára, és ahogy az idő bebizonyította, nem véletlenül" - mondta a polgármester. 

Végül Galambos Tamás, a cég ügyvezetője szólt az ünneplőkhöz. Miután felidézte a családi cég múltját, hangsúlyozta: "rögös út vezetett idáig, de hittünk Istenben, hittünk hazánkban és hittünk a munkában, ezért is értékeljük nagyra a megbízóinkat, a partnereinket, és munkatársainkat. Elengedhetetlen a munka iránti szeretet és alázat."

A színvonalas kulturális program után Hende Csaba, Ágh Péter és a tulajdonosok átvágták a szalagot, s ezzel hivatalosan is átadták a negyedik raktárcsarnokot.
  

 

közösség

további frisss

lap tetejére