Újabb Crushers-siker: az újpesti bulldogok is megadták magukat

Szita Róbert - Fotó: frisss.hu • 2017. június 04., vasárnap •
A szombathelyi amerikai focicsapat ezt a meccset is magabiztosan hozták és ezzel bejutottak a rájátszás legjobb 4 csapata közé.
Újabb Crushers-siker: az újpesti bulldogok is megadták magukat

Újpest Bulldogs – Szombathely Crushers 0-15

A tabella harmadik helyén álló Újpest Bulldogs otthonában szerepelt szombat délután a Szombathely Crushers. A MAFSZ ,,Berénysport" divízió II-es bajnokságának nyugati csoportjának hétvégi mérkőzésén az eddigi hibátlan teljesítményt folytatták a szombathelyiek. A fővárosi vendégszereplést Tatár István csapatkapitány értékelte. 

Nagy küzdelem volt. Az első félidő pont nélküli eredménye után a védelem nagyon nagyot játszott. Megmutattuk, hogy a Berénysport div 2 legjobb védelme a miénk, hiszen 4 meccs kapott pontok nélkül, hihetetlen! Le a kalappal, nem is lennék a másik csapat helyében.

A második félidőben megkoronázta a diffense a teljesítményét egy Pick 6-el (interception return TD), amit Szabó Áron futott, az extra kimaradt. Majd egy safetyt csinált a védelem, újabb 2 pont. Újra és újra visszaszereztük a labdát, de a támadósorban sajnos nem tudtunk élni vele, . majd a 4. negyedben sikerült egy passzolt TD-t szerezni a támadósorban is Bökfi Kornél gyönyörű elkapása révén, és az extra is sikeres volt. Ezzel beállítottuk a végeredményt, 0-15, az. MVP Szabó Áron lett – összegezte a meccset Tatár István. 

A következő meccset június 17-én játssza a Crushers, ellenfél még nem ismert, hiszen még több meccs hátravan, de a győztes és így a Crushers ellenfele várhatón a debreceniek Gladiátors 2 csapata lesz.

 

közösség

további frisss

lap tetejére