Új funkcióval bővül a Viber

Frisss/HVG - fotó: venturebeat, 24.hu • 2017. február 26., vasárnap •
Az újítást először az amerikai közönség tesztelheti élesben, majd ezután érkezhet meg az öreg kontinensre.
Új funkcióval bővül a Viber

Csevegőprogramként nőtte ki magát, majd az internet segítségével telefonálásra is használható volt a Viber. Egy új fejlesztés eredményeként maholnap a felületen már megvásárolhatjuk kedvenc lemezeinket és könyveinket is.

Az új funkciót nem véletlenül most dobta piacra a fejlesztői csoport. A cél, hogy a felhasználók ne csak keressenek csevegőpartnerükkel egy adott terméket, hanem megvitassák, melyiket érdemes megvásárolni. Ebben lesz segítségükre a kezelő felületen létrehozott gomb.

A funkció segítségével a legismertebb márkák legújabb termékei között válogathatnak és kaphatnak részletes információkat is. Ha pedig megtörtént a vásárlás, akkor megoszthatjuk barátainkkal.

A fejlesztői csoport elárulta, hogy a rendszerbe bármely márka képviselője regisztrálhat és szükség esetén saját weboldalukra irányíthatja a viberező vásárlót. Ezt nemsokára tesztelheti is a nagyközönség.

Először a tengerentúlon, az Egyesült Államokban lesz elérhető az újítás. Március hatodikától elérhetővé válik a béta verzió, és kezdetét veszi az instant vásárlás. A világ többi részén fokozatosan vezeti be a Viber a fejlesztését. Az üzenetküldő szolgáltatást megvásárló Rakuten saját applikációba emeli az e-kereskedelmet is. Érdekes húzás az biztos!

 
via HVG

közösség

további frisss

lap tetejére