Tűzifát és kutyatápot kapott a Fekete István Állatvédő Egyesület

frisss.hu fotó: Hornyák Emőke • 2017. január 19., csütörtök •
Dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője és a Szombathelyi Erdészeti Zrt. segítette a gazdira váró kutyákat.
Tűzifát és kutyatápot kapott a Fekete István Állatvédő Egyesület

Csütörtök délután a Szombathelyi Erdészeti Zrt. felajánlásának köszönhetően négy köbméter fát és kutyatápot kapott a Fekete István Állatvédő Egyesület. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője a Frisssnek elmondta, "nagyon sok rászoruló ember van, de az állatokról sem szabad megfeledkezni. A szeretetünk és gondoskodásunk mellett azonban az gazdi nélküli kutyáknak segítségünk is kell. Ebben a hidegben különösen fontos a segítség, így két nagy zsacskó kutyatáppal járultam hozzá a Fekete István Állatvédő Egyesület munkájához, akiknek köszönöm, hogy segítenek az otthontalan kutyáknak és macskáknak. Mindig gondolunk kell azokra, akik nem tudnak magukról gondoskodni."

Csollányné Horváth Krisztina az egyesület elnöke hozzátette, hogy nagy szükség van az adományokra. A téli hideg ellen meleg ételt főznek a kutyáknak, amihez elengedhetetlen a tüzelőanyag. Jelenleg sok kutya vár gazdira, sok a kölyök is, akiket a legnagyobb mínuszokban tettek utcára. Körülbelül 70 kutya vár jelenleg szerető gazdira, meleg otthonra. Örökbe fogadni csak chipezetten és oltottan lehet őket, az gazdira váró kutyusokat pedig mindig meg lehet találni a Fekete István Állatvédő Egyesület Facebook-oldalán is. 

Ha valaki szeretne segíteni nekik, akkor kutyatáppal, poktóccal, takaróval, tüzifával, pórázzal, kutyafekhellyel és pénzzel is tud, amit erre a számlaszámra lehet elutalni: 14100172-12675749-01000000.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére