Tudta, hogy ma van a nemzetközi mosoly nap? :)

[x] Fotók: Smile Nyelviskola Szombathely • 2016. október 09., vasárnap •
Szombathely legmosolygósabb nyelviskolájának, a Smile-nak az alapítójával, Nagy Mariannal beszélgettünk.
Tudta, hogy ma van a nemzetközi mosoly nap? :)

Keveset mosolygunk  a mindennapokban. Sietünk, határidők, rohanás… ismerős, ugye? De néha igenis meg kell állnunk egy kicsit mosolyogni. Ma, október 7.-én van a nemzetközi mosoly nap (World Smile Day). Ez alkalomból felkerestük a Smile (mosoly) Nyelviskola alapítóját, Nagy Mariannt.

Miért éppen Smile lett a nyelviskola neve?

Nagy Mariann: Egy életérzést akartunk kifejezni vele, mert ha az ember mosolyog, könnyebben éri el a céljait. Maga a nyelvtanulás is egy örömteli dolog, hiszen egy másfajta életminőséget kapunk általa, tehát van minek örülni!



A Smile-ba belépve angol és német tájak fogadják a látogatót, ez tudatos?

Nagy Mariann: Igen, azt szerettük volna, ha az érdeklődőink, tanulóink azonnal abban a környezetben érzik magukat, amelyik nyelvet éppen tanulják, így könnyebb kiszakadniuk a mindennapokból, és az ottani kultúrába képzelni magukat.



Minden munkatárs mosolyog a fotókon-ez az életben is így van?

Nagy Mariann: Aki betér hozzánk, és nyelvet szeretne tanulni, szinte kivétel nélkül elmondja: itt maga a légkör elvarázsol, a munkatársak kedvesek és emberségesek, barátságosak. Örülünk tanulóink sikereinek, hiszen nap mint nap jönnek a szintzáróink, a sikeres nyelvvizsgások az örömteli beszámolókkal!

S valljuk be, kitől tanulunk szívesen? Aki mosolyog, erőt ad, vidám, pozitív és egyúttal szakmailag is a csúcson van - a Smile munkatársai mindannyian rendelkeznek ezekkel az erényekkel!

közösség

további frisss

lap tetejére