Továbbra is bevehetetlen a Fedett uszoda: AVUS - BVSC-Zugló 12-12

Szita Róbert helyszíni tudósítása - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. április 22., szombat •
Ma délután már a felsőházi rájátszásban bizonyított Matajsz Márk csapata. Kutasi Rómeó hat gólja nagyon kellett a döntetlenhez.
Továbbra is bevehetetlen a Fedett uszoda: AVUS - BVSC-Zugló 12-12

AVUS - BVSC-Zugló 12-12 (4-2, 2-3, 2-3, 4-4)

OB I/B-s vízilabda-bajnokság - Szombathely, Fedett uszoda, 300 néző

AVUS: Horváth A. - Hajmási 1, Takács K., Cvetic 1, Takács K., Kutasi 6, Ekler 1

csere: Kurucz, Polcsik, Doma 1, Sági, Galambos 2, Baranyai

Megérdemelte mindkét csapat az 1-1 pontot, a közönség a hazaikat éltette. 

4. negyed: nem jól indul az uolsó 8 perc, egy közeli lövés után újra vezet a BVSC, 8-9. Nem sokáig vezettek, Kutasi ötödik találata után 9-9 az állás, de ezután egy kidolgozott akció végén újra vezetést szereznek a vendégek. Ekler egy kipattanó labda után reagált jól, de visszahúzták, 5 méteres, melyet Ekler Bendegúz kíméletlenül értékesített, 10-10. Megint az ellenfél vezet, 10-11, egyelőre csak kapaszkodik az AVUS. Sok hibával játszanak a szombathelyiek, de még van 3 perc, hogy megvédjék a hazai várat. Cvetic egyenlített, 2 perc van vissza, 11-11. Futunk az eredmény után, megint a BVSC-nél az előny, 11-12. Kutasi Rómeóóóóó, 12-12! 1 perc van hátra...Több gól nem esett, maradt a 12-12. 

3. negyed: a negyed Kutasi góljával indul, ez már a 4. találata a hazai gólzsáknak. Erre is jött a válasz, 7-6. Hidegzuhany, 3. perc elején keigyenlítettek a fővárosiak, 7-7. Egy mesteri csavar végén a mérkőzés során először vezetnek a vendégek, 7-8. Juhász Máté egyenlíthetett volna, ám a zuglói hálóőr bravúrral kitenyerelte. 2 perccel a negyed vége előtt emberelőnybe kerültünk, Matajsz Márk azonnal időt is kért, hogy elmagyarázza, hogyan kellene kiegyenlí,teni. Sikerült neki, mert Doma Péter betalált közelről, 8-8. Minden az utolsó játékrészben dől majd el. 

Szünet. 

2. negyed: a negyed elején elhozták a labdát, majd azonnal szépítettek s vendégek, 4-3. Ezután Kutasi-Juhász akció végén megint Galambos volt eredményes, 5-3.  A szépítés azonnal jött, 5-4. A negyed közepén újfent Kutasi Rómeó lőtt nagy gólt, 6-4. Erre is jött a válasz, Sugár révén 6-5. Több gól nem esett, ez a negyed elment, de még vezetünk!

1. negyed: a vendégek hozták el a játékszert, de az első támadás után csak mi örülhettünk, mert Kutasi révén született találat, 1-0 az AVUS javára. Aztán 1 perc múlva távolról is betalált Kutasi, már 2-0!!! Közben a kapuban kiválóan teljesített Horváth Alex. Ezt követően feljöttek a vendége, kétszer egymás után is góllal végződött a zuglóiak támadása, 2-2. Újabb szép hazai támadás végén Galambos Gergely szerzett gólt, 3-2! Ezzel még nem ért véget a negyed, mert Hajmási is betalált, 4-2!

Már zajlik a bemutatás, a mieink kapujában ezúttal is a rutinos Horváth Alex. 

A rájátszásba maximális 12 pontot hoztak a szombathelyi pólósok. A mérkőzés beharangozóját ITT már olvashattak. 

16.25 - Jó napot és szombathelyi gólokban gazdag vízilabda-mérkőzést kívánok minden kedves olvasónknak!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére