Tovább szépül a Sportház

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2017. február 16., csütörtök •
Hamarosan elkezdődhet a sportház fejlesztésének második üteme.
Tovább szépül a Sportház

300 millió forintos ráfordítással, városi önerő nélkül a Területi Operatív Program segítségével a hőszigetelés, a külső nyílászárók cseréje és a homlokzat megújítása, valamit a belső felújítás következik hamarosan – mondta Hende Csaba, országgyűlési képviselő, továbbá hozzátette, hogy ezzel a beruházással végre teljesen felújítják a Sportházat, így milliárdos fejlesztésről beszélhetünk.

Persze a Sportház nagy részét már korábban felújították, Parais István, az Agora Művelődési Központ igazgatója elmondta, most a kiszolgálórész következik, amit a nézők nem látnak, hiszen ide érkeznek az előadók, itt vannak az öltözők, a vizesblokkok, minden a függönyön túl. Innen irányítják a mindennapos tevékenységeket, de ez is egy fogadótér, illeszkednie kell a Sportház stílusához, modernségéhez. A tervek szerint a munkálatok idén ősszel kezdődhetnek, és egy év szükséges a beruházás befejezéséhez.

Puskás Tivadar polgármester kiemelte, fontos, hogy a színpadi kiszolgáló rész, az itt található irodák is megújuljanak és ezzel végre egységes képet kap az épület. 

Emlékeznek még, hogy nézett ki felújítás előtt az épület, vagy hogy épült? Itt visszanézheti! 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére