Touchdown (4.): amerikai foci Szombathelyen

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2016. március 27., vasárnap •
Az SZSE pályán NB II-es amerikai futballmeccsen a Szombathelyi Crushers kiütéses győzelmet aratott a Győr Sharks II. ellen. A szombat délutáni küzdelmet mi is megörökítettük.
Touchdown (4.): amerikai foci Szombathelyen

Tagbaszakadt férfiemberek, amerikai popcorn, több száz szurkoló és harsogó kemény rockzene. Mi kell még? Touchdown, vagyis amerikai foci. Sorozatunk első részében a játék céljáról és a pálya jellemzőiről tudhatták meg a legfontosabbakat, a második epizód a legfontosabb szabályokat ismertette, ezt folytattuk ITT.

Az SZSE pályára, az amerikai futball bajnokság divízió II-es, azaz harmadosztályú bajnoki mérkőzésére szombat délután kilátogató közönség igazán jól szórakozott. A szombathelyi legények kiütéssel győztek a vendég győriekkel szemben. 

A 45-0-ás hazai győzelem után a Crushers játékosa, Tatár István értékelte a frisss.hu-nak a látottakat. 
A meccs eleje kicsit döcögősen indult. Sok az újonc a csapatban és még be kell őket építeni, hogy éles helyzetben is jól működjenek. A védelmünk nagyon jól dolgozott, a fiúk nagyon odatették magukat és magasra tették a lécet. A támadó alakulatunkban még van mit javítani, főleg a támadó falaknál és az irányító munkájában. 

Összeségében elégedett vagyok a csapattal, de mindig van hová fejlődni. A támadó sorunk rengeteg apró hibát követett el, ami ezen a meccsen elment, de a következő meccseken nem engedhetjük meg magunknak. Külön köszönöm a munkáját az edzőnknek, Gildo Natornak, valamint a védelemnek. Nem hiába van a mondás, a támadók meccseket nyernek, a védelem pedig bajnokságot - tette hozzá Tatár István. 

A Szombathely Crushers csapatát Vas megyében legközelebb Vépen láthatjuk, az április 23-i meccsükön mi is ott leszünk. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére