Tizedszer is győzni akar az Aréna Savariában a Falco

SzR-falcokc.com • 2017. február 11., szombat •
Váradi Benedek és Tóth Norbert szerint is hibátlan marad a Falco, Sekulovic mester pedig azt mondja, hogy kötelező a győzelem.
Tizedszer is győzni akar az Aréna Savariában a Falco

Ma este a tabella 9. helyén tanyázó Szedeák látogat a hazai környezetben hibátlan Falco otthonába. A bajnokság 3. helyén álló szombathelyiek két játékosát és a vezetődzőjét is megkérdezte a klub honlapja, mit is várnak a meccstől.

Váradi Benedek és Tóth Norbert szerint is hibátlan marad a Falco.

Szeretnénk a szegedieknek visszavágni az októberi vereségért. Felkészült a csapat a Szedeákból, nincs akadályozó tényező, mindenki bevethető. Bízom benne, hogy újra közönségszórakoztató játékkal tudunk előrukkolni. Azt hiszem, hogy az egész csapat A győzelemért lép majd a pályára - nyilatkozott Váradi Benedek. 

Tóth Norbert szerint akkor sikerülhet az újabb ahazi siker, ha nem hagyja a Falco, hogy elaltassa az Alba és a Szolnok elleni győzelem.

Fontos lesz, hogy a saját ritmusunkban játszunk és ne legyenek nagy hullámvölgyeink - tette hozzá Tóth Norbert. 

Úgy kell játszani, mint a bajnok ellen - ezt már Srecko Sekulovic vezetőedző nyilatkozta, majd sietve hozzátette, hogy a fantasztikus publikum előtt kötelező a győzelem.

Azt gondolom, nem szabad elfelejteni, hogy ez a Szedeák rutinos, tapasztalt játékosokból áll és ők is legyőzték már a bajnokcsapatot. Ősszel nagyon rosszul játszottunk Szegeden, ki is kaptunk. A kupadöntő előtt nagyon jó volna jó kedvvel menni Győrbe. Visszacsalogattuk a közönségünket, most meg kell tartani őket, együtt akarunk ünnepelni - fogalmazott a mester. 

Govens már egészséges, most Kovács Péter bordaizma rakoncátlankodik, de számítanak rá a Szedeák ellen.

A Falco - Szedeák meccset 18 órától ÉLŐben közvetítjük az Aréna Saváriából.  

közösség

további frisss

lap tetejére