Tíz ajándék a szombathelyi karácsonyi vásárból

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2015. december 16., szerda •
Nincs ötlete, hogy mit ajándékozzon karácsonyra? Pedig vészesen közeledik az ünnep. Adunk pár tippet!
Tíz ajándék a szombathelyi karácsonyi vásárból

Kinéztünk a Fő térre, kíváncsiak voltunk, milyen karácsonyi ajándékot vihetnénk haza a fa alá a vásárból. Elsőként kis táblák közül válogattunk, amik az otthonunkat színesíthetik. Ezek nagy része 1200 forint:

Aztán következtek a hógömbök. A kisebbek 2000 forintba kerülnek, a nagyok pedig jóval drágábbak, 4590 forintot kérnek el:

Klasszikus ajándék a bögre, hiszen erre mindig szükség van. (Ügyetlenek vagyunk, eltörjük.) Darabonként 2590 forintot kell fizetnünk, de számos fajtából választhatunk:

A vásárban olyan stand is van, ahol táskákat árulnak. Férfiak, figyelem, itt a tökéletes ajándék a hölgyeknek! Párezer forint hagyhatja el a pénztárcáját annak, aki ezt teszi a fa alá:

Következett a szappanárus. Ennél a standnál több finom illatú szappan közül is válogathatunk. Van például citromfüves, olívás, gyógyiszapos, erdei gyümölcsös, gyöngyvirágos és narancsos-fahéjas. Egy termék 490 forint. Tartó is kapható hozzá 1300 forintért:

A nagymamák kedvenc ajándékötlete a zokni. Az unokák többsége ezt kapja karácsonyra. Persze a zokni mindig jól jön. 500-tól 1300 forintig mozognak az árak e termék esetében:

Az álomfogók kínálatát is szemügyre vettük. Több méretű és több színű kapható 490, 1190 és 1490 forintért: 

Ha vicces dolggal szeretné meglepni a barátait, az ismerőseit, akkor a kis kupicákat javasoljuk. 790 forintba kerülnek, tele humoros feliratokkal:

Aki pedig feliratos párnát szeretne hazavinni, az 3000, 4000 forintot kell, hogy kivegyen a pénztárcájából: 

Sapka és kesztyű is kapható a vásárban, szintén hasznos ajándék a téli hidegben. A sapkáért 2000-től 5500 forintig áldozhatunk, kesztyűt pedig 500-tól 2000 forintig vehetünk:

közösség

további frisss

lap tetejére