Természet ihlette műtárggyá változtatta a fürdőszobáját a kazah designer lány

Frisss.hu/MyModernMet.com - Fotó: Roza Khamitova • 2016. október 16., vasárnap •
Amúgy mintás sálakat akart csinálni...
Természet ihlette műtárggyá változtatta a fürdőszobáját a kazah designer lány

Roza Khamitova Kazahsztánban született, de 8 éve már New Yorkban él és dolgozik. EZ idő alatt dolgozott a DKNY-nál a David Bittonnál és a Skechersnél is. Mostanában már a saját divatmárkáját, a Shovavát gründolja és mintás sálakkal akarta feldobni az amúgy sem unalmas ruháit.

A végeredmény az lett, hogy a természet ihlette minták már nem fértek el az ágya alatti dobozokban, ládákban, így egy alternatív módot választott ezek megőrzésére. Mondjuk úgy, hogy megkereste, és meg is találta a legnagyobb fehér felületet a lakásában, majd nekilátott dolgozni.

Ez a kreatív otthondekorálási program a fürdőszobában csúcsosodott ki és a fehér falak hamar megteltek fekete mintákkal. Roza számára a legnagyobb kihívást nem a minták egymáshoz kapcsolása jelentette, hanem a kéztörlőpapír hegyek, amiket munka közben generált.

Végül mindent elleptek a virágok, növények és kolibrik. Ugyan a fürdőszoba nem vesztette el funkcióját, de mégis átalakult valami egészen csodálatos világgá, ami már nem csak egy helyiség a házban, hanem egy igazi látványosság, ahol órákat akarunk eltölteni.

közösség

további frisss

lap tetejére