Teljes Westside siker az idei első hip-hop versenyen

frisss.hu, fotó: rendezvényfotózás.hu • 2016. február 15., hétfő •
Minden Westside-os csapat a dobogón végzett!
Teljes Westside siker az idei első hip-hop versenyen

Vasárnap rendezték meg Győrben a Hip Hop International Hungary nevű területi versenyt, amelyen a Dunántúlról érkező formációk vettek részt. A szombathelyi Westside TSE öt csapattal indult, összesen 46-an vettek részt a versenyen, mindenki a dobogón végzett.

Eredmények:

Megaschool kategória:

Hyperbeat – 3. hely

The Crew – 1. hely

Varsity csapatok:

N.G.X. – 2.hely

HB squad - 1. hely

14 év feletti duók:

Kulcsár Laura és Madarász Vivien – 1. hely

Vincze Csaba, a Westside TSE alapítója, koreográfusa a frisss.hu-nak elmondta, hogy a HHIH az egyik legrangosabb és egyben legnehezebb verseny. A szabályok nagyon következetesek, rengeteg dolognak kell megfelelni.

 „Nem vagyunk szabadon engedve, mint koreográfusok. Például egy tér-forma váltást négy lépésből kell megoldani, ami azért nem egyszerű. Összesen három stílust kellett bemutatni, pontlevonások is vannak. Külön öröm számomra, hogy meghívtak bennünket a versenyt követően a zsűriszobába, ahol egyesével elemezték az összes produkciót. Ebből rengeteget tanulhatunk, amit az országos bajnokságon, május 8-án remélhetőleg kamatoztatni is fogunk.”

„Nagyon örülök, hogy minden csapatunk a dobogón végzett, nagyszerű évindítás ez nekünk. Jövő hét végén egy másik szervezet, a HHU versenyén veszünk részt Budapesten, ez a Ritmuscsapatok Országos Bajnoksága.”

közösség

további frisss

lap tetejére