Te hordanál egy fület a füleden?

Tóth Eszter • 2017. január 16., hétfő •
Újabb extrém divatőrület van születőben.
Te hordanál egy fület a füleden?

Gondolkodtál már azon a bizsuüzletben vagy az ékszerboltban, hogy szépek ezek a kiegészítők, de túl unalmasak vagy nem túl emberiek? Hogy mindenki más is ilyet hord, semmi egyedi, hozzád kapcsolódó nincs bennük? Mind csak egy kis felakasztható fémdarab, ami teljes mértékig elüt a testedtől. Nem, én sem, de úgy tűnik, volt akinek támadtak e fajta gondolatai, különben sosem született volna meg a fül alakú fülbevaló ötlete.

Az egyébként teljesen élethű, testrészről mintázott ékszer Nadja Buttendorf fejéből pattant ki, és a mintapéldányok megalkotója is ő maga volt. A berlini születésű, extrém kézműves ékszereket gyártó hölgy egyébként művészeti egyetemet végzett, és fő specialitása a kibernetikus, a poszthumán és emberi testet mintázó ékszerek és kiegészítők gyártása. A FÜLbevalót is teljes precizitással készítette el, sőt mindenkire gondolt, hiszen a létező legtöbb színtónusban próbálta létrehozni ezeket. Rendelni is tudsz tőle, egy pár a szállítási költség nélkül 250$-ba kerül.

De ha úgy érzed, nem elég, hogy négy füled van, rendelhetsz magadnak egy hatodik ujjat is, ugyanis a művésznő gyárt teljesen élethű ujj alakú gyűrűket is, amiket a saját bal gyűrűsujjáról mintázott.

Én ki nem hagynám…

via: metro.co.uk

 

közösség

további frisss

lap tetejére