Tavasszal nyit a Burger King Szombathelyen?

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke, kftkreator.hu • 2015. október 22., csütörtök •
A Decathlon felé vezető út mellett nyíló gyorsétteremben lehet majd autóból is rendelni.
Tavasszal nyit a Burger King Szombathelyen?

Kedden elkezdték építeni a kerékpárutat a Zanati út végén található körforgalomnál. A tervek szerint november végéig el is készül a város felöli oldalról induló, a körgyűrűt keresztező és a Külső-Zanati útra rácsatlakozó mintegy kettőszáz méteres szakasz. Habár a kerékpárút építésének hivatalosan nincs köze a Szombathelyre települő gyorsétteremhez, valójában a leendő tereprendezési munkálatoknak része a most épülő szakasz.

Épül a kerékpárút

Információink szerint már a szerződés aláírására is sor került a Decathlon felé vezető út melletti terület tulajdonosa és a magyarországi Burger Kingek tulajdonosa, a Fusion Befektetési Zrt. képviselői között a leendő szombathelyi Burger King nyitásával kapcsolatban. A világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata Budapest, Győr, Székesfehérvár, Tatabánya, Érd, Szeged, Debrecen és Nyíregyháza után városunkban építi meg következő éttermét.

Jó pár éve téma a helyi társasági beszélgetésekben egy következő gyorsétterem megnyitása városunkban. A Fő téri, egyetlen fast food árusító hely forgalma mindenképpen arra enged következtetni, hogy igény lenne rá, nem is kevés. A gazdasági válság előtti években merült fel először a Burger King megtelepedése Szombathelyen, igaz, akkor még Baumax-ról és egyéb multinacionális áruházláncolatokról is szó esett. Az akkori szándékok annyira komolyak voltak, hogy készültek rendezési tervek is, amikben szépen, sorban fel vannak tüntetve a tervezett áruházak. Aztán a válság minden gyönyörű tervnek keresztbe tett, de legalábbis jó pár évre álommá változtatta az elképzeléseket.

Itt lesz a Buger King?

Mostanában azonban úgy tűnik, megélénkült a kereslet a városunkba készülő, világszerte ismert márkák terén, pár hét és nyit a H&M, a Pepco, és 2016 tavaszán – legalábbis értesüléseink szerint – a Burger King is. Mi mindenképpen drukkolunk nekik, és szeretnénk ha reálisnak bizonyulna majd az a jelenlegi hitünk, hogy sikeresek tudnak majd lenni Szombathelyen.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére