Szuper Bowl party és az esélyek

Szita Róbert - Fotó: sportingnews.com, youtube.com és Tóth Arnold • 2017. február 05., vasárnap •
Az Örvény Presszóba hívják a Szombathely Crushers Amerikai Football Egyesület sportolói az 51. Szuper Bowl iránt érdeklődő sportrajongókat.
Szuper Bowl party és az esélyek

Tatár István csapatkapitánytól megtudtuk, hogy 20 órakor már ott lesz a Crushers csapata, a közvetítés 22 órakor, a csata pedig hajnali 0 óra 30 perckor kezdődik. A Szuper Bowl szombathelyi nézői között 2 darab Crushers mezt sorsolnak ki, a várakozás órái alatt pedig a játékosokkal és az edzővel is lehet majd beszélgetni. Legyen ott Ön is a Szent Imre herceg útja 106. szám alatt!

Az Atlanta Falcons – New England Patriots mérkőzést a Sport2 ÉLŐben közvetíti, a döntő előtt, 22 órától felvezető műsorral jelentkeznek. 

A meccset Faragó Richárd közvetíti, a Frisss FM 97.7 műsorvezetője, Farkas Beni pedig Kovács Sándort, a SportTv NFL szakértőjét kérdezte az esélyekről. 

Milyen lesz a döntő? 
Azt gondolom, hogy nagyon jó meccs lesz, annak ellenére, hogy nagyon sokan fintorognak, hogy milyen volt a rájátszás, nem voltak jó meccsek a play off során. Bízom benne, hogy minden idők egyik legjobb meccse lesz sok ponttal. Azt várom, hogy mindkét csapat 60 pont felett teljesítsen.

Ez a pontok meccse lesz?

Azt hiszem, hogy nincs sok különbség a két csapat támadójátéka között, mivel a két legponterősebb csapat találkozik egymással a döntőben, ezért a két defense-nak nagyon fel kell kötni azt a bizonyosat. Szerintem, aki egyszer vagy kétszer ki tudja védekezni az ellenfél támadását, az már előnybe is kerülhet. 

Atlanta 540 pontot szerzett az alapszakaszban, ez minden idők 8. legjobb teljesítménye, az idei 16 meccsükön 10-szer is 33 pont fölé kerültek, képes lehet 30 pont alatt tartani ezt az offense-t a Patriots?
A fogadóirodák is arra tippelnek, hogy 62 pont felett lesz a két csapat, ha ebből 31 pont fölé kerül az Atlanta, akkor nem. Mindkét offense nagyon ponterős, az dönt majd, hogy melyik csapat defense milyen napot fog ki. Ki tudja többször megállítani a másik csapat támadóegységét. A Patriots fegyvere, hogy az ellenfél legjobb játékosát levegyék a pályáról, a kulcs tehát az lesz, hogy az Atlanta futójátékosát sikerül-e kikapcsolni.
Az Atlanta Defense nem áll nagy nevekből, a terület levédekezése és az abból történő labdaszerzést prognosztizálom döntő fontosságúnak. 

A New England megint húz meglepőt?
Nagyobb a play off rutinjuk, tehát tőlük várom a meglepetést. 

Ki nyer hétfő hajnalban?
Azt hiszem a rutin, a meglepetés a New England Patriots mellett szól. Ha ők idáig eljutottak, csak a New York Giants tudna a mumusuk lenni. Szerintem 34-31-re nyer a NE. 

Magyar idő szerint hétfő hajnali 4 óra körül kiderül, ki emelheti magasba a trófeát. 

közösség

további frisss

lap tetejére