Nika koncertje igazi szívdobbanás

frisss.hu Fotó: Tóth Arnold • 2016. augusztus 14., vasárnap •
Nemcsak fantasztikus hangulatot teremtett, színpadi show-t csinált és elvarázsolta az egész közönséget – ha röviden kell megfogalmaznunk, ezt az élmény adta Veres Mónika, azaz Nika a Zsinagóga Udvarban szombaton este.
Nika koncertje igazi szívdobbanás

A Szimfónia Kávézó nyári programsorozatának utolsó koncertjeit hallhatta tegnap este, aki a bőséges szombathelyi kínálatból a Zsinagóga Udvar estjét választotta. Elsőként Holdosi Attila és Újvári Timi lépett színpadra, dalaikkal megalapozva az este hangulatát, minden hétvégén hallgatnánk őket.

Aztán színpadra lépett Veres Mónika és zenekara, és elvarázsolták a közönséget. Fantasztikus koncertélményt kaptunk, szinte nem volt, aki nem énekelt vagy táncolt. Whitney Houston, Katona Klári, Jessie J dalai (csak hogy párat említsünk) megelevenedtek a színpadon, nem túlzás, hogy óriási buli volt a Zsinagóga Udvarban. Öröm az arcokon, táncoló testek és szűnni nem akaró taps – Nikát a szívébe zárta a közönség, és biztosak vagyunk benne, hogy ezt a szombat estét sokáig fogjuk emlegetni. És reméljük, legkésőbb jövőre újra hallhatjuk ezt a csodálatos hangú lányt.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére