Szombathelyiek, akik Amerikában ugrál(hat)nak

Szita Róbert - Fotó: ugrope.hu • 2017. július 02., vasárnap •
Ma kezdődik a kötélugrók orlandói Világkupája, ahol a szombathelyiek valamelyik versenyszámban mindenképp döntősök szeretnének lenni.
Szombathelyiek, akik Amerikában ugrál(hat)nak

Már ITT megírtuk, hogy a Szombathelyi Kötélugró Klub tagjai az Egyesült Államokban tartózkodnak. A Világkupa versenyei vasárnap kezdődnek, így az elmúlt napok a 6 órás időeltolódáshoz való igazodással, regenerálódással, feltöltődéssel teltek. Az első két nap során a parton ugráltak és futottak Bánhegyi Attila és Füle Magdolna tanítványai.

Gyurko Flavia, Komlósi Kata, Nagy Lola, Kiss Bianka, Varga Flóra és Simon Tira a hosszú repülőút és a szerencsés landolás után, még a Világkupa előtt kicsit kikapcsolódtak.

Autót béreltek és lementek az óceán partjára, ott aludtak két éjszakát, közben elmentek megtekintették a Kennedy központot, majd Orlandóban elfoglalták a szállást. A kollégium, ahol laknak nem nagy szám, de ez volt a praktikus megoldás, hiszen közel a csarnokhoz található, ugyanakkor a szállodák egy órás útra lettek volna. Közben már ismerősökkel is találkoztak a csajok. 

A versenyek szinte egész nap lefoglalják majd a lányokat, hiszen reggel nyolctól délután ötig a teremben mérik össze tudásukat a 32 országból érkező rekordlétszámú, mintegy 800 indulóval.

Megtudtuk, hogy a szombathelyi kis csapat szombaton már edzésbe állt, a versenyek pedig ma el is kezdődnek. 
 

közösség

további frisss

lap tetejére