Szombathelyi Fidesz: "A Koczka Tiborra leadott voksok jobbikos szavazatok"

frisss • 2019. szeptember 04., szerda •
A Fidesz-MPSZ szombathelyi szervezetének közleményét változtatás nélkül közöljük.
Szombathelyi Fidesz: A Koczka Tiborra leadott voksok jobbikos szavazatok

Ezúton szeretnénk nyilvánvalóvá tenni: Koczka Tibor azon lépésével, hogy a Jobbik és Molnár Miklós jelöltje lett az önkormányzati választásokon, a Fidesz-MPSZ vonatkozó alapszabályi rendelkezése alapján a párttagsága megszűnt. Egyszerűen fogalmazva, innentől Koczka Tibornak semmi köze nincs a Fidesz Magyar Polgári Szövetséghez.

A helyi Fidesz szervezet erős és egységes, ennek egyik bizonyítéka, hogy Koczka Tibor egyedül maradt árulásával a párton belül, köszönhetően elmúlt 5 éves csapnivaló munkájának és kiállhatatlan stílusának.

Lépésével Koczka Tibor csatlakozott ahhoz a Molnár Miklóshoz, aki nemes egyszerűséggel odadobta az eddig konzervatív értékek mentén szerveződött Pro Savaria Egyesületet a Jobbiknak.

Kijelenthető az is, hogy nincs ellenzéki egység Szombathelyen, hiszen a jelenleg közgyűlési többséget együttesen adó MSZP-DK-Jobbik és Molnár Miklós nem volt képes megegyezni egymással, és külön ellenzéki jelölteket állítottak a Fidesz-KDNP jelöltjeivel szemben.

Teljesen egyértelmű tehát, hogy aki Neményre szavaz, az a Gyurcsány Ferenc és Czeglédy Csaba által képviselt politikát támogatja, a Koczka Tiborra leadott voksok pedig jobbikos szavazatok.

A város fejlődésének egyedüli garanciája az, ha a kormánypártok által támogatott Balázsy Pétert és csapatát tisztelik meg bizalmukkal a szavazók, mivel az ellenzéki oldalon tapasztalható zűrzavar évtizedekre visszavetheti Szombathely jövőjét.

Illés Károly, a Fidesz-MPSZ szombathelyi szervezetének elnöke

közösség

további frisss

lap tetejére