Szombathelyen nyitotta új könyvesboltját a Libri

[x] • 2017. június 07., szerda •
Új bolttal bővül a Libri üzlethálózata. 2017. június 2-án nyitotta könyvesboltját a Libri Könyvkereskedelmi Kft. Szombathelyen. A 354 négyzetméteren 35 000 db könyvvel, 7500 címmel nyitó új bolt a megújult, letisztult Libri arculattal várja az olvasni szeretőket.
Szombathelyen nyitotta új könyvesboltját a Libri

Az új üzletben a megszokott magas minőséggel, a nyitástól számított egy hónapig, egész júniusban a „Sokszínű irodalom” tematikus akcióval várják az olvasni szeretőket, aminek keretében 30-50% kedvezménnyel vásárolhatnak irodalmi alkotásokat. A Libri szombathelyi könyvesboltja havonta megújuló akciókkal jelentkezik és természetesen elérhető lesz a Libri Törzsvásárlói Program is, ami tagjainak akár 10% azonnali kedvezményt biztosít.

A szombathelyi Libri könyvesbolt pontos címe: 9700, Szombathely, Körmendi út 52-54.

Az országosan immár 52 könyvesbolttal rendelkező vállalatnak ezt megelőzően a békéscsabai Csaba Centerben és a Sopron Plazában nyitott új könyvesboltja, legutóbb pedig június 2-án a szombathelyi Savaria Plazában.

Az új Libri könyvesbolt címe és elérhetősége:

Cím: 9700, Szombathely, Körmendi út 52-54.

Nyitvatartás: Hétfőtől – szombatig: 10:00 – 20:00, vasárnap: 10:00 – 18:00

Telefon: +36 1 481 36 26

E-mail: savariaplaza@libri.hu

Az 1991-ben létrehozott Libri Könyvkereskedelmi Kft. 600 fő foglalkoztatásával, 52 Libri könyvesbolttal, a libri.hu internetes áruházzal és közel tizenegy milliárd forintos éves forgalommal az ország egyik legnagyobb könyvértékesítőjévé vált.

A Libri többször elnyerte a kiadók és a könyvszakma képviselőinek szavazatai alapján az „Év Könyvkereskedője” címet, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának Hermész-díját és a független marketing- és reklámszakemberekből álló zsűri „Superbrands” és „MagyarBrands” címét.

2014 áprilisában a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) két rangos szakmai díját is kiérdemelte: az Év Fővárosi Könyvesboltja címet a Libri Allee Könyvesbolt immár harmadik alkalommal, az Év Vidéki Könyvesboltja címet pedig második alkalommal kapta a debreceni Libri Fórum Könyvesbolt.

A Libri legfőbb törekvése, hogy korszerű, napjaink fejlődésével lépést tartó, intellektuális élményszállítóvá váljon vásárlói számára.

közösség

további frisss

lap tetejére