Szombathely ismert arcai munkával és pihenéssel töltik a nyarat

PCS - fotó: Frisss, facebook • 2017. július 10., hétfő •
Ezúttal Gusztafik Lilla, Mikos Patrícia, Vass Péter Bexter és a Frisss FM 97.7 műsorvezetője Farkas Beni avat be minket terveibe.
Szombathely ismert arcai munkával és pihenéssel töltik a nyarat

Nyáron igyekszik mindenki hosszabb-rövidebb időre kikapcsolódni. Ez persze leginkább az időjárástól függ, de ha minden kötél szakad, akkor az országhatáron túl  is tölthetjük a pihenőidőnket. Akit pedig nem érdekel a szeszélyes időjárás, bizonyára megtalálja a magának leginkább tetsző kikapcsolódást. Ezúttal Gusztafik Lilla, a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület kosarasa, Mikos Patrícia, a Haladás VSE-Sportiskola röplabdázója, Vass Péter Bexter fotós-videós és a Frisss FM 97.7 mindig jókedvű műsorvezetője, Farkas Beni árulja el, hogy mit fog csinálni a nyáron.

 

Farkas Beni, a Frisss FM 97.7 műsorvezetője: Két dolgot biztosan nem. Fesztiválozni és a vízparton süttetni magamat nem szeretem. Tavaly voltam kenuzni a Dunán, a Szigetközben, a szlovák-magyar határ közelében. Egyszerűen fantasztikus élmény volt, úgyhogy ode idén is visszamegyek. Június végén pár barátommal újra elmentünk kajakozni Dunakilitibe. Régi vágyam volt már elmenni hajózni a Balatonra, ezt idén mindenképpen beiktatom a programba. Egy nagyon kedves, Bécsben élő barátom pedig már évek óta hív, hogy látogassam meg, talán idén ez is megvalósul. Pár napot szeretnék eltölteni majd az osztrák fővárosban.

 

Mikos Patrícia, a Haladás VSE-Sportiskola röplabdázója: Tanárként és röplabda játékosként is már nagyon vártam a nyarat. Azon kívül, hogy sokat süt a nap, mosolygósabbak az emberek, ilyenkor több időm jut a családra, a pihenésre és a kikapcsolódásra. A kedvenc időtöltésem közé tartozik, amikor kiülhetek a kertbe és olvasok, vagy csak hallgatom a természetet. Hihetetlenül képes ellazítani és feltölteni. Egyébként aktív pihenés is várható, mi is indulunk nyaralni. Valószínű idén is Horvátország lesz a cél.

 

Gusztafik Lilla, a SzoESE kosárlabdázója: A nyári élmények csodálatosak. Nekem a nyár a felhőtlen nevetéseket, a családdal együtt eltöltött időt, és a fellélegzést jelenti. Imádom a napocskát és a vizet is. Eljuthattam a testvéremmel Görögországba, ahol felejthetetlen dolgokat élhettünk át. A további két hónapban pedig a családommal, párommal szeretnék minél több időt tölteni Balatonfüreden, illetve minden évben elmegyünk Zalakarosra is. Az edzés sem maradhat ki a mindennapokból. Augusztus közepétől, ha minden jól megy, már elkezdődhet a munka. Sok örömöt, szeretetet, egészséget kívánok mindenkinek!

 

Vass Péter Bexter, fotós-videós: Az idei nyaram lesz talán az eddigi legmozgalmasabb. Eddig felfedeztem Rómát és a Vatikánt, végre megmászhattam egy aktív vulkánt, a Vezúvot és bejártam Szlovénia mesés hegyes-tavas részeit. Rengeteg szép kép és videós anyag készült, amiket nyár végén be is fogok mutatni a nagyközönségnek. A nyár nagy részét a munka teszi ki, de egy nagy utazás hátra van. Barátommal felfedezzük, Kárpátalja, Erdély és Moldávia szépségeit. Ha úgy látjuk, és elég bátorságunk lesz, akkor talán a Fekete-tengerhez is elmegyünk. Sajnos az a környék nem biztonságos, háború dúl. Nem tudjuk mi fog ránk várni, de az biztos, hogy egy életre szóló kaland lesz. 

közösség

további frisss

lap tetejére