Szikla Kupa harmadszor!

SzR • 2017. február 04., szombat •
Ma és holnap érdemes lesz kilátogatni Toronyba, a Gazdag Gyula Általános Iskolába, ahol a III. Szikla Teremlabdarúgó Kupát rendezik meg. A főszervezővel beszélgettünk.
Szikla Kupa harmadszor!

Miközben a tavalyi torna legjobbjairól készült fotót böngésszük, Bankits Ramónnal, a labdarúgó torna főszervezőjével beszélgettünk. 

A hétvégi sportesemény immár a harmadik alkalom lesz a torna történetében...
Valóban. Labdarúgóként mindig is érdekelt a focikupák logisztikai és humán része. Az első - még nem hivatalos - kispályás tornát 2004-ben rendeztem, azóta is lelkesen szervezek sporteseményeket. Az évek során a rendezvény már egy hivatalos kispályás teremtornává nőtte ki magát.

Miért Torony a helyszín? 

A téli időszakban a kispályás focicsapatommal már harmadik éve Toronyban tartjuk az edzéseink nagy részét. Szombathelyen a csapatnak megfelelő időpontra nem találtunk szabad termet, ezért a közelben kerestünk edzési lehetőséget. Így jutottunk el Toronyba. A körülmények és a szívélyes fogadtatás miatt rendszeresen oda szerveztük az edzéseinket. Innen jött az ötlet, hogy próbáljunk meg ezen a helyszínen egy több csapatos megmérettetést szervezni.

Milyen lesz az idei Szikla kupa?
Nagyon sokan támogatnak és szavaznak bizalmat a szervezésben, amit ezúton is köszönök szépen. A korábbiakban rendezett tornák pozitív visszajelzéseinek köszönhetően bátorkodtam a tavalyi 8 csapatosról 16 csapatossá bővíteni a tornát, melyet kettő nap alatt bonyolítunk le. Toronyban, a Gazdag Gyula Általános Iskola (Petőfi Sándor utca 2.) tornatermében február 4-én szombaton fél 9-kor lesz a megnyitó, majd 9 órakor indul útjára a bőrgolyó, ami vasárnap délutánig meg sem áll. Igyekszem színessé varázsolni a programot: lesz tombolasorsolás sok értékes nyereménnyel, masszőrünk segítségével igyekszünk a fáradt izmokat újra hadra fogható állapotba hozni, valamint hagyományosan - a torna velejárója - a Szikla büfé is várja a résztvevőket és a látogatókat.
Elismerésben részesül majd a torna legjobb hálóőre és a gólkirály is.

Lesz negyedik Szikla Kupa is?

Az már most biztos, hogy jövőre változni fog a IV. Szikla Kupa lebonyolítása, mivel már az idei évben is túljelentkezés volt a tornára, 23 csapat jelentkezett. A legnagyobb sajnálatomra néhány csapatnak el kellett utasítanom a jelentkezését. 
A távolabbi jövőre vonatkozóan a célom olyan családbarát kupasorozat szervezése, ami országos szintűvé is kinőheti magát. Célom, hogy ezeken a tornákon a családok együtt tudjanak részt venni, így a család többi tagjának is szeretnék szórakozási lehetőséget biztosítani.
A III. Szikla Teremlabdarúgó Kupára természetesen a résztvevő csapatokon kívül minden érdeklődőt szeretettel várunk és szívesen látunk.

 

közösség

további frisss

lap tetejére