Szerdán is jósoltak a csillagok

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 25., szerda •
A Bikák ma újra rátalálhatnak egy régi barátságra, az Oroszlánok kis lépésekben gondolkodjanak ma.
Szerdán is jósoltak a csillagok

Kos: Szerdán talán arra lesz szükséged, hogy valaki kézen fogjon, és elvigyen egy romantikus sétára. Hogy mit kell tenni olyankor, ha ezt senki sem teszi meg? Nos nagyon egyszerű: Fogj kézen te valakit, és vidd el egy romantikus sétára. Igen, szabad kezdeményezned, és nem kell attól tartanod, hogy ezzel bárkit elijesztesz. Ha pedig a szerelmedet fogod karon, annak ő kifejezetten örülni fog.

Bika: Itt az ideje megjavítanod egy barátságodat. Úgy értem, egy elromlott barátságodat. Lehet, hogy régen minden a legnagyobb rendben volt köztetek, de mostanában mintha akadozna a kommunikáció. Tudnod kell, hogy csak rajtad áll: Ez most már így marad-e, vagy minden visszatér a régi kerékvágásba. Egyáltalán nem kötelező javítanod a helyzeten, de ha szeretnél, most jött el az ideje.

Ikrek: Tudatosítsd magadban, hogy megvan a saját tempód. Az a tempó, amelyben a legkellemesebbek a számodra a dolgok. Épp ezért nem kell hagynod, hogy bárki, vagy bármi siettessen. Ha ma megőrzöd a nyugalmadat, és a saját tempódat az garancia arra, hogy minden munkádat és egyéb feladatodat jól végzed el. Ha hagyod magadat siettetni, annak talán hibák halmozása lesz a vége.

Rák: Igazán jó vagy ma az előregondolkodásban. Könnyen lehet, hogy előre látsz olyan eseményeket, amelyeket a kollégáid és a munkatársaid talán nem is sejtenek. Nyugalom, ettől még nem leszel sem látnod, sem jósnő. Főleg azért nem, mert ebben az előretudásban a logikáé és a gondolkodásé volt a legnagyobb szerep. Ami azt illeti könnyen lehet, hogy máskor tudatosan kellene előre gondolkodnod.

Oroszlán: Szerdán az apró lépések taktikája vezet előre téged. Ma mindent elérhetsz, ha legalább egy-egy apró lépést teszel felé. És igen, ez azt is jelenti, hogy a nagy céljaidat nem egyben kell megvalósítanod. Sőt! Ma mindössze egyetlen egy lépést kell tenned feléjük. Egy apró lépést, és utána megállni. Ezt a lépést viszont minden célod felé megteheted. Bele tudsz gondolni, hogy akkor hány lépéssel és hány célodhoz jutsz közelebb?

Szűz: Igen, pontosan tudod, hogy mi lenne a legfontosabb tennivalód szerdán. Valahogy most mégiscsak a nehezedre esik ezt a dolgot megtenni. Ami azt illeti, ennek megvan a maga oka. Talán pont attól félsz, hogy ha megteszed ezt a dolgot, akkor az életed megváltozik. Pont olyanná változik, amiről álmodni szoktál. Tudod mit:? Ma eldöntheted, hogy még egy kicsit félsz-e, vagy inkább az álmaidat éled meg.

Mérleg: Ma olyan kérdéseket kaphatsz, amelyekre nem feltétlenül szeretnél válaszolni. Könnyen lehet, hogy ezek a kérdések túl részletekbe menőek, vagy olyanok teszik fel őket, akiknek a szájából mindez indiszkréciónak tűnhet. Mi a megoldás? A megoldás igen egyszerű: Annyit és úgy válaszolj, ahogyan az neked a legmegfelelőbb. És ne felejtsd el: Mindig mondhatsz nemet is.

Skorpió: Egy árnyalatnyit feledékenyebb lehetsz a szokásosnál szerdán. Épp ezért a legjobb az lenne, ha ma mindenkitől megkérdeznéd, hogy szerinte mire kellene emlékezned. Persze ezt a kérdést nem kell szó szerint így megfogalmaznod. A szerelmedtől megkérdezheted, hogy nem felejtettél-e el valamit, a főnöködtől pedig talán azt, hogy mi ma a legfontosabb tennivalód az ő szemében.

Nyilas: Ügyes vagy és fantáziadús. Ezt azért kell leszögeznem rögtön az elején, mert úgy tűnik, hogy ma az egész napod az ügyességed és a rátermettséged bizonygatásáról szól. Pedig erre igazán semmi, de semmi szükséged sincs. Mindenki tudja, látja, érzi, hogy ügyes és rátermett vagy. Az pedig vitathatatlan, hogy igen kreatívan oldod meg a feladataidat. Tehát nincs más hátra, csak az, hogy ezt te is elhidd.

Bak: A nap legjobb tanácsa a számodra: Legyél könnyed, mint egy pillangó. Ma nem az a feladatod, hogy elefántként átgázolj mindenen és mindenkin, hanem az, hogy szelíd gyengédséggel haladj a céljaid felé. Pontosan úgy, ahogy tavasszal a pillangók könnyed szárnycsapásokkal szállnak virágról virágra. Te is elérheted mindazt, amit szeretnél ugyanilyen egyszerűen és könnyedén.

Vízöntő: Mi a jó a számodra? És mi az, ami rossz lenne neked? Ma érdemes idejében szétválogatnod a rosszat a jótól. Tudom, hogy azt hiszed, ezt bármikor meg lehet tenni, és butaság, amit írok. Lehet, hogy igazad van. De az is lehet, hogy a szerdai napod annyira ambivalens lesz, hogy alig tudod majd használni az eddigi címkéidet. Meg persze az is lehet, hogy most már felhagyhatnál a címkézésekkel.

Halak: Figyelj, tanulj, jegyzetelj! Szerdán csupa okos és kedves ember van körülötted. Ennek pedig az lesz a végeredménye, hogy ez a sok okos ember pusztán kedvességből megosztja veled a tudását. MA olyasmiket tanulhatsz, és olyan trükköket leshetsz el, amelyek hosszú időre megváltoztatják az életedet. Hidd el: Tanulni sohasem késő, és mindig lehet mindenkitől.

 

közösség

további frisss

lap tetejére