Szerdai horoszkóp

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. március 04., szerda •
A Mérlegek életében régi barátok bukkanhatnak fel, az Ikrek végre rendszerezze a munkáját.
Szerdai horoszkóp

Kos: Talán észre sem veszed, hogy milyen szerencsés vagy. Talán ma a negatívumokra koncentrálsz, és emiatt nem tűnik fel, hogy milyen sok jó ötleted van, és milyen könnyedén oldasz meg bizonyos dolgokat. Tudnod kell valamit: Ha végre elkezdesz az eredményekre koncentrálni a kifogások helyett, akkor az egész világ összefog érted, és mindenki téged fog segíteni.

Bika: Minden kérdésre van válasz, csak éppen fel kell tenned ezeket a kérdéseket. Na jó, pontosítok: A megfelelő embernek kell feltenned ezeket a kérdéseket. Hogy ki lesz a megfelelő ember szerdán? Ma a főnököd sokkal beszédesebb, és sokkal kedvesebb, mint máskor. Igen, akkor is, ha máskor is kedves. Ezért neki például felteheted a munkáddal, és a munkahelyi pletykákkal kapcsolatos kérdéseket.

Ikrek: Annyi mindent tologatsz magad előtt, hogy szinte követhetetlenné válik a számodra, hogy mit mikor szeretnél megcsinálni. Itt lenne az ideje annak, hogy ezen változtass! Itt lenne az ideje annak, hogy a tologatás helyett a szisztematikus munkavégzést válaszd. Úgy értem, ahelyett, hogy tovább tologatnád magad előtt a feladatokat, ma bátran szembe kellene nézned velük, és legalább egy valamit megcsinálni.

Rák: Szívesen töltenéd a mai napot azzal, hogy a tavaszra hangolódsz, és hogy egész nap sétálgatsz a napfényben. Könnyen lehet, hogy ezt nem teheted meg szerdán, mégis érdemes lenne egy kis időt szakítanod a tavaszi hangolódásra. Még az is lehet, hogy ma a környezetedben többen vannak, akik veled együtt csak arra várhatnak, hogy egy kis tavaszi programra kiszakadjanak a hétköznapokból.

Oroszlán: Talán elfoglaltabb vagy a szokásosnál. Könnyen lehet, hogy ma ez az elfoglaltság szétszórttá is tesz. Ne felejtsd el: A szétszórtságod legfőbb oka az, ha hagyod, hogy valaki kivegye a kezedből az irányítást. Ezért érdemes ragaszkodnod a saját időbeosztásodhoz és a saját elképzeléseidhez. Ne felejtsd el: Ezek adják meg neked szerdán a hazai pálya előnyeit.

Szűz: Rengeteg támogatást kapsz szerdán. Ma olyanok is támogatnak téged, akikről nem is gondoltad volna, hogy valójában veled vannak. Szerdán olyan helyekről is támogatást kapsz, ahonnan talán nem is kérted. MA fontos, hogy tudd elfogadni a támogatást, és a jóakaróid tanácsait. Egyszerűen csak köszönd meg a kedvességet, és hagyd, hogy a segítőid megmutassák, mi a számodra legjobb megoldás most.

Mérleg: Régi barátok előkerülésére készülhetsz fel szerdán. Ma olyanok bukkannak fel az életedben, akikről már régóta nem hallottál. Szerencsére az igazi barátokat könnyen megismered majd: Azok az igazi barátok, akikkel onnan folytatod a beszélgetést, ahol abbahagytátok. Akikkel nincs közös témád azokkal ezt nem is érdemes erőltetned ma, hiszen ők valószínűleg nem is állnak olyan közel a szívedhez.

Skorpió: A kedvességnek beláthatatlan következményei vannak. Úgy értem, a kedvesség beleláthatatlanul pozitív irányban fordítja a dolgokat. Ma dönthetnél úgy is, hogy nem leszel kedves az emberekkel. És persze dönthetsz úgy is, hogy kedves leszel. Az egyetlen egy különbség az, hogy az emberek támogatni fognak-e téged, vagy sem. Ha kedves vagy, támogatni fognak, hidd el.

Nyilas: Talán túl sokan vannak, akik tőled várják a megoldást. Talán túl sokan vannak, akik arra várnak, hogy végre te adj nekik útmutatást. Ilyenkor nem tehetsz mást, mint, hogy megadod ezt az útmutatást. Ne aggódj, ez nem olyasmi, ami túlmutatna a lehetőségeiden. Egyszerűen csak annyit kell tenned, hogy elmondod azt, amit te a szíved szerint tennél az ő helyében.

Bak: Mi a helyzet az egészségeddel? Mi a helyzet a testeddel? A szerda alkalmas arra, hogy a testedet gyógyítsd, és hogy visszatérj az egészség állapotába. Ma mindenképp érdemes a testeddel foglalkoznod, és érdemes az egészséges életmódra helyezned a hangsúlyt. Ma megtehetnéd, hogy kicsit átgondoltabban étkezel, és elmehetnél egy kicsit mozogni is. Legalább tegyél egy nagy sétát a tavaszi napfényben.

Vízöntő: Ha van egy jó ötleted, azt ma ne fojtsd magadba. Sőt! A jó ötleteket szerdán el kell mondani mindenkinek. A mai jó ötletek pontosan azt a célt szolgálják, hogy mindenki megtudhassa őket. Ha beszélsz a mai ötleteidről az plusz energiát ad nekik, és segít megvalósítanod azokat. A hallgatással azonban elveszed ezt az energiát az ötleteidtől. Épp ezért ma ne félj attól, hogy elkiabálsz valamit.

Halak: Akkor van szükséged a leginkább a hitedre, amikor a reménytelenség már éppen kezdene elhatalmasodni rajtad. Szerdán lehetőséged lesz arra, hogy növeld a hitedet, és hogy visszaszerezd az összes önbizalmadat. Azt az önbizalmadat, amely lassacskán kezdett elszökni és elpárologni tőled. Bármilyen furcsa is, ez az önbizalom most visszatér hozzád.

közösség

további frisss

lap tetejére