Szerda este parázs párharc várható Szombathelyen

Frisss - fotó: Tóth Arnold • 2017. január 09., hétfő •
A futsal Magyar Kupa küzdelmeiben vérbeli rangadót láthatnak a vasi szurkolók, hiszen a Nyírgyulaj ellen lép pályára a zöld-fehér alakulat.
Szerda este parázs párharc várható Szombathelyen

Alaposan belehúzott az év elején a szombathelyi teremlabdarúgó csapat, hiszen hazai környezetben - Hegyesi Zsolt vezérletével - gólzáporos sikert arattak. Bár a sereghajtó, Bőny ellen kötelező volt a győzelem, ezúttal a szép játékkal sem maradt adós a Swietelsky-Haladás VSE.

Sok ideje azonban nem marad a szombathelyieknek pihenni, hiszen szerdán már a Magyar Kupában kell teljesíteniük a szombathelyieknek. Az ellenfél a szintén első osztályban szereplő Nyírgyulaj gárdája lesz, amely már legyőzte korábban bajnoki mérkőzésen a vasi futsalosokat.

Azóta viszont több változást megéltek a vasi megyeszékhelyen. Lódi Tamás vezetőedző lemondását, és néhány hetes várakozást követően új szakember érkezett a Haladás élére. 

Turzó József személyében egy igazi sikerre éhes edző érkezett Szombathelyre. Korábban játékosként bajnoki címet szerzett, míg a kispadon ülve megnyerte a Berettyóújfalu együttesével a Magyar Kupát. Ezt követően pedig kilépett csapatával az európai hadszíntérre is, ahol letett a nevét a Bajnokok Ligájában is.

A sikeres 2017-es bajnoki után, szerdán 20:45-kor kerül sor az első magyar mérkőzésre Szombathelyen.

Swietelsky-Haladás VSE – Nyírgyulaj KSE
Szombathely, Aréna Savaria
2017. január 11.
20:45

közösség

további frisss

lap tetejére