Szenteste itt, szenteste ott - ,,Hali-halászlé" itt, ,,Falco-káposzta" ott

Szita Róbert • 2016. december 25., vasárnap •
Mészöly Géza Budapesten, Gaál Bálint Sitkén, Váradi Benedek Szolnokon töltötte a szentestét...
Szenteste itt, szenteste ott - ,,Hali-halászlé itt, ,,Falco-káposzta ott

Ezúttal a Haladás vezetőedzőjét, gólerős támadóját és a Falco KC csapatkapitányát kérdeztük meg ünnepi szokásaikról.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza családjával tölti az ünnepeket. 

Családtagjaim és persze én is nagyon szeretjük a halat, így aztán a halászlé, a rántott ponty idén is az ünnepi asztalra került. Szeretnék hazai környezetben, családi körben feltöltődni, mert nagyon sok feladatunk lesz az újévben – válaszolt kérdésünkre a zöld-fehérek mestere.   

Gaál Bálint, a Hali támadója a téli szünet első hetében igyekezett bepótolni a szezon közbeni ,,koplalást", kicsit elengedte magát, és bizony nem keveset étkezett. 

Szűk családi körben, Sitkén, szüleimmel és nővéremmel ünnepeljük a karácsonyt, a halászlét nagyon, az édességet viszont egyáltalán nem szeretem – nyilatkozta honlapunknak a csatár. 

Váradi Benedek, a Falco KC csapatkapitánya Szombathelytől távol töltötte a Szentestét. 

Menyasszonyom szüleinél, Szolnokon, családi körben töltöttük a Szentestét, majd 25-én meglátogatjuk az ottani nagyszülőket is, aztán ebéd után útnak indulunk Szombathelyre és délután már nagymamámnál, a családdal ünnepelünk, majd este elmegyünk szüleimhez. 26-án reggel otthon leszünk kettesben és keresztszüleimnél ebédelünk. Az ünnepi menü alkalmával valószínűleg a szokásos (hal, töltött káposzta, vadas szelet stb.) nagyon sokféle étel és sok-sok finomság kerül majd az asztalra - újságolta el honlapunknak a fiatal kosárlabdázó. 

közösség

további frisss

lap tetejére