Haladás-Honvéd előtt: Győzni kell a közvetlen rivális ellen

SzR • 2015. április 05., vasárnap •
Lendületben voltunk, kétszer is győztünk, ezért aztán a válogatott meccs miatti szünet nem jött jókor, szerettük volna inkább folytatni a heti bajnoki meccsek sorozatát. A vasárnapi meccs különlegességet az adja, hogy a közvetlen rivális ellen kell bizonyítani. Bár sok a sérült és eltiltott játékos, bízom a fiúkban és abban, hogy újabb három pontot szerzünk - nyilatkozta weboldalunknak a meccs előtti sajtótájékoztatón Szentes Lázár vezetőedző. Az OTP Bank Liga 22. fordulójában a Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Budapest Honvéd meccs vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődik a Rohonci úton, a játékvezető Solymosi Péter lesz.
Haladás-Honvéd előtt: Győzni kell a közvetlen rivális ellen

A zöld-fehérek vezetőedzője szerint az eredeti cél nem változott, vagyis a hátralévő kilenc mérkőzésből minimum négyet meg kellene nyerni. Hiába nyerünk vasárnap, tovább kell menni és mindig csak a következő mérkőzéssel szeretnénk foglalkozni - tette hozzá Szentes Lázár.

A maródiak listáján Dudás, Rocchi, Devecseri, Schimmer, Török és Rácz szerepel, Halmosi pedig eltiltás miatt hiányzik majd. A Haladás várhatóan a Rózsa – Jagodics, Alcibiade, Bühler, Jánvári – Nagy, Iszlai, Németh M., Radó, Gaál – Martinez. A kispadon Branescu, Angyal, Fehér Z., Czingráber, Petró, Kretz, Tóth M., Mancini vár bevetésre.

közösség

további frisss

lap tetejére