Szélben, hóban és fagyban: a Haladás is megkezdte az edzéseket

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. január 07., szombat •
Az orvosi vizsgálat és a fizikai állapotfelmérés után, pénteken már tréningeztek a Hali focistái.
Szélben, hóban és fagyban: a Haladás is megkezdte az edzéseket

A nulladik hét első két napján a zöld-fehér játékosok zöme már túlesett az orvosi vizsgálaton és a fizikai állapotfelmérésen is. Négy csoportban mérik fel a téli szünetről visszatért labdarúgókat, az utolsó csoportot hétfőn tesztelik a szakemberek.  

Minden játékos egészségesen és nagyon jó állapotban érkezett vissza, az állapotfelmérések statisztikai eredményei fejlődést mutatnak. Ezek egyébként Garami Zsolt és kollégái, valamint a számos bevezetett újítást dicsérik. A teszteket azért tartjuk fontosnak, hogy kiderüljön, ki mire fókuszáljon majd a téli felkészülés során – nyilatkozta honlapunknak Mészöly Géza. 


A Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője hozzátette, hogy januárban két edzőtáborban történő részvételben gondolkodnak. 
Január 9-én indulunk az első horvátországi edzőtáborba, majd az egyhetes munka után, január 17-én, az ausztriai Mattersburgban játszunk felkészülési meccset. Aztán, január 19-20-án indulunk a következő edzőtáborba, ám, hogy hová, még nem alakult ki véglegesen. A törökországi vagy a Barcelona melletti spanyol edzőtábor is összejöhet, de Ciprus is szóba került. Sajnos a repülőutak megdrágítják a részvételi feltételeket, így az is elképzelhető, hogy a horvátországi táborba megyünk vissza – egészítette ki mondandóját a zöld-fehérek mestere.  

Péntek délután már az első edzést is megtartotta Mészöly Géza és szakmai stábja az Illés Akadémia műfüves pályáján. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére