Szappanos régészkedés kis dinókért cserébe?

Frisss.hu/MyModernMet.com - Fotó: ThinkGeek.com • 2017. január 05., csütörtök •
Így nevelj paleontológust a gyerekből.
Szappanos régészkedés kis dinókért cserébe?

A ThinkGeek, ahogy a neve is mutatja a geek szubkultúrára specializálódott és nekik kínálnak mindenféle hasznos, vagy épp haszontalan, de jópofa cuccokat. A biznisz elég jól megy, sok az innovatív ötlet is, mint például az "archeológus szappan".

A közel 8 centiméteres szappankocka célja, hogy vizuálisan is szemléltesse a földkéreg rétegeit, másrészt meg, hogy megszerettesse az emberekkel a régészetet. Minden réteg különböző összetételű, így másképp kopik használat, vagyis kézmosás közben. Hogy mást ne mondjunk, az alsó sávban habkő, a másodikban pedig bentonit agyag van, így még tanulhatunk is tisztálkodás közben.

De, ami még ennél is jobb, hogy minden szappan két kis dinót rejt, szóval minél többször mosol kezet például, annál hamarabb fedezheted fel, mit is rejt a szappanod. Kinder meglepetés? Ezt azért ne kóstoljuk meg.

A termék egyetlen hibája a neve, mivel "ArcheológiaSzappannak" hívják, pedig a paleontológiához van köze inkább. Az archeológia a régi korok kultúráit tanulmányozza, a paleontológia pedig a dinoszauruszokat, de az oldalon azt ígérik, ha elég jól fogy a termék, akkor szólnak a gyártónak, hogy orvosolja ezt a kis hibát...

közösség

további frisss

lap tetejére