Spöttle: Magyarország erős ország, mutassuk meg a népszavazáson is!

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold • 2016. június 25., szombat •
Megbukott a multikulturális társadalom – ezt Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő Angela Merkel német kancellárt idézve hangsúlyozta péntek este, a Herényiek Házában tartott előadáson.
Spöttle: Magyarország erős ország, mutassuk meg a népszavazáson is!

A Herényi Kulturális és Sportegyesület nevében Szekér Tamás elnök köszöntötte a szép számú érdeklődőt, a biztonságpolitikai szakértőt és Koczka Tibort, a körzet képviselőjét, alpolgármestert, aki örömtelinek nevezte, hogy a nyári hőség ellenére ilyen sokan meglátogatták a rendezvényt. 


Az előadás előtt összetegeződtünk, mert kiderült, hogy egyidősek vagyunk és ugyanakkor voltunk katonák, csak éppen a túloldalon, ő a Bundeswehr-ben, én pedig a Magyar Néphadseregben. Georg azért hiteles migráns ügyben, mert Közel-Kelet szakértő, 4 nyelven, közöttük arabul is beszél – ezekkel a szavakkal köszöntötte Koczka Tibor Georg Spöttlét, a közismert biztonságpolitikai szakértőt, aki ,,Migráció rendőri szemmel” címmel tartott nagyon izgalmas, sajátos humorának köszönhetően pedig élvezetes előadást a herényieknek. 

A Bundeswehr egykori ejtőernyőse, a volt rendőrtiszt, az ex-terrorelhárító egy kölni fotót mutatott meg a közönségnek, az előadás elején és arról beszélt, hogy a migránsok nagy része mindent elutasít, ami nyugati, nem hallgatnak zenét, a fotón pedig az Iszlám Állam zászlaját lobogtatták. 

Aktuális
A terrorizmus zászlaját a kölni dóm előtt meglobogtatni, nem jó előjel, ugyanakkor milliók jönnek át a tengeren, csak tegnap 4500 embert mentett ki az olasz haditengerészet, Szicíliában, ahol már 80 ezer migráns tartózkodik és ezért a Cosa Nostra is bajban van már. Volt olyan nap, hogy 700 ember fulladt a vízbe, mert nem tudnak, mert nem tanultak meg úszni. Líbiában mintegy 700 ezren várnak arra, hogy Európába jussanak. Beninből, Togóból jönnek, ahol rendkívül rosszak a klimatikus feltételek, ahol napi 1 dollárért 12 órán keresztül azért dolgoznak, hogy az afrikai harcsa a magyarok az asztalára (is) kerüljön. Szóvelő ők a jobb élet reményében indulnak el és jönnek Európába. Elhiszik az embercsempészek ígéreteit, aztán csalódnak, viszont vissza már nehezen indulnak el – tette hozzá Spöttle.

A magyar határon is egyre nagyobb a nyomás, korábban, hónapokkal ezelőtt a gyengébb pontokat keresték a migránsok, aztán a megvásárolt hidegvágókkal átvágták a kerítést és elindultak az ország belseje felé, ma már nem megy ez, nagyon jó és erős a határvédelem. Persze a migránsok is kiokosodnak, nagy kerülőkkel és már csak kisebb csoportokban érkeznek. Átöltözve, frissen borotválva, megmosakodva jönnek át, hogy ne legyenek annyira feltűnőek. 


Spöttle beszélt a héten történt németországi mozis esetről, amikor egy gépkarabéllyal 25 embert túszul ejtett egy ,,mentálisan sérült” elkövető, de hogyan jutott hozzá fegyverekhez, kézigránátokhoz, az még megválaszolatlan kérdés. Emellett arról is szólt, hogy az ARD német közszolgálati televízió csak gyerekeket, kisírt szemű apróságokat filmezhet, agresszív alakokat nem, majd ,,minden bajok forrását”, Angela Merkelt idézte, amikor azt mondta, hogy ,,megbukott a multikulturális társadalom”.
A foci Eb-vel kapcsolatban elmondta, hogy a TEK is kiadott egy közleményt, miszerint az iszlamisták készülnek valamire, ezért arra kért minden, Franciaországba látogató magyar szurkolót, hogy figyeljen oda és tartsa be a francia rendszabályokat, mert sok a magányos elkövető. 

Számok
Megtudtuk Georg Spöttlétől, hogy 2015-ben, a Berlinben elkövetett bűncselekmények 37%-át migránsok követték el. A 70 ezer bűncselekmények 45%-áért a frissen érkezett menekültek feleltek. 27 milliárd Eurót irányzott elő a német állam csak erre az esztendőre a migránsok ellátására, ugyanakkor az ideérkezők szociális bérlakásaira 6 milliárd Euróra volna még szükség. Sok kerületben már joggal félnek az emberek, a szexuális zaklatások és a nemi erőszakok elszaporodtak. 

Megtévesztő migránsok, kaszáló orvosok
A biztonságpolitikai szakértő szerint nagyon sok migráns alkalmazza azt a módszert, hogy fiatalkorúnak mondja magát és mivel kiskorút nem lehet kiutasítani, elviszik a gyámügyre, majd koponya CT és fogorvosi vizsgálat következik, mindez 1200 Euróba kerül. Az orvosok ezt kihasználják. Aztán az első vizsgálatot követően azt mondja a migráns, hogy az orvos elfogult, kéri, hogy másik orvos is vizsgálja meg, közben eltelik pár hét, esetleg egy hónap, ez idő alatt már kapja a szociális segélyt. Aztán a második orvosi is persze, hogy ugyanazt az eredményt hozza, majd a végzés kijön, hogy 14 napon belül hagyja el az EU-t, kb. 400 ezren tartózkodnak jelenleg így az EU-ban. 

Az idegen nyelvek fontossága és a migráns ,,karrier”
Az integráció alfája és az omegája a nyelv – mondta, majd hozzátette, hogy a migránsok gyermekei mire bekerülnek az általános iskolába, nem tudnak németül, így önkéntelenül kialakul a klikkesedés. Aki a gyárakban dolgozik, nincs ráutalva, hogy beszélje az anyaország nyelvét. 
A migráns karriert is felfestette, elmondta, hogy 6-16 év között a tanulás, az iskola a jellemző, majd jön a zűrös 16-25 év közötti életszakasz, amiket a börtönévek, a bűnözés, a radikalizálódás jellemez, amikor hiányzik az attitűd, persze azt sem akarja senki, hogy a migránsok lemondjanak az ünnepeikről, a kultúrájukról. A török lányoknak például tiltják a német fiúkkal való kapcsolatot. 
Miután újra minden gond forrásának nevezte Merkel kancellár hívó szavát, megmutatta Angela Merkel a migránsokkal készített szelfijét, majd a Merkel és Erdogan arcképéből ,,gyúrt” közös fotót, a Merdogan-t is, de beszélt a sariáról, az iszlám erkölcsi, morális vezérelvéről, az iszlám teológiai rendszerében az Isten által meghatározott, helyes viselkedésről, a törvényről is, mely már most állam az államban.
Az előadás végén a Korán, a nagyon modern vallás is szóba jött, de a ,,Behódolás” címet viselő könyvet a történet hű leírásaként is megemlítette Spöttle, aki a paralel társadalmakról, a bochumi saria rendőrségről, a berlini Kreuzberg kerületben ,,élvezhető” pénteki nagy imáról is beszélt. 


Egyre több jogot akarnak maguknak, mert már azt is tudják, hogy a német mentalitásra a holocaust miatt a befogadás és segítőkészség jellemző – tette hozzá Spöttle, aki azt is hangsúlyozta, hogy egyre több német jön Magyarországra, akik áttelepülnek. letelepednek, mert sokkal biztonságosabb országnak tartják hazánkat, mint a német államot.
Spöttle profi előadó, arra is kihasználta az alkalmat, hogy felszólítsa a jelenlévőket, hogy éljenek állampolgári jogukkal és menjenek majd el a betelepítési kvótáról szóló népszavazásra, mert ,,Magyarország erős ország, és ezt megmutatta a határvédelem területén is.”

Az előadás után a megjelentek aktuális kérdéseire válaszolt Georg Spöttle.   

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére