Az egészség jegyében: Sportágválasztó családok

szróbert • 2014. szeptember 07., vasárnap •
Sporteszközök kipróbálása, sportolás, sportegyesületek jelenléte, valamint neves élsportolókkal való találkozás jellemezte a szombathelyi sportágválasztó mindkét napját - mondta el a frisss.hu-nak Kalmár Attila. A Pannonsport Kft. ügyvezető igazgatója azt is elárulta, hogy annak külön is örült, hogy a pénteki eseményen résztvevő kicsik és nagyok szombaton már a szülőkkel együtt tértek vissza, vagyis a testvérek és a szülők együtt sportolhattak.
Az egészség jegyében: Sportágválasztó családok

A gyermekek kipróbálhatták azokat a sporteszközöket is, amelyekről talán még nem is hallottak eddig, ezáltal aztán kedvük lett a sportoláshoz, emellett pedig a sportegyesületek is kihasználhatták a lehetőséget, illetve az olimpiai és világbajnokok személyes részvételükkel tették még vonzóbbá rendezvényünket és a sportágukat - mondta el a frisss.hu-nak Kalmár Attila. 
A Pannonsport Kft. ügyvezető igazgatója szerint agy siker volt mindkét nap, hiszen az első napon óvodákból, általános- és középiskolákból közel háromezren érkeztek a gyermekek. Tehát minden szombathelyi tanintézet maximálisan kihasználta a lehetőséget. A példaképek jelenléte pedig azért volt nagyon fontos, mert a meghatározó sportolók, világ- és olimpiai bajnokok saját személyiségükkel is emelték a rendezvény fényét.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére