Spar nyílik a Savaria Plázában

frisss.hu • 2016. június 15., szerda •
Szeptembertől vásárolhatunk a 300 millióból kialakított élelmiszer boltban.
Spar nyílik a Savaria Plázában

Nem csak a környék lakóinak volt kedvelt élelmiszer beszerző helye a Savaria Pláza földszintjén működő CBA, ami hónapokkal ezelőtt bezárt. Azóta bár hivatalos források nem erősítették meg, azért lehetett tudni, hogy ez csak átmeneti idő és előbb-utóbb egy másik élelmiszer lánc nyitja meg kapuit a szombathelyiek előtt. Az is világos volt, hogy az új üzlet nem egyszerűen csak beköltözik a korábbi helyére, ugyanis hetek óta intenzív munka kezdődött a lefóliázott területen.

Mint a frisss.hu megtudta, a Spar nyit egy szupermarketet, várhatóan szeptemberben. A cég kommunikációs vezetőjétől, Maczelka Márktól megtudtuk, hogy az átalakítás közel 300 millió forintba kerül, mely jelzi, hogy nem csak a Spar gondolja komolyan az átalakítást és nyílván a minőséget, de mi is egy minden tekintetben megújult, a legmodernebb trendeknek megfelelően kialakított élelmiszer bolttal találkozhatunk ősztől.

A vásárlókat a piac jellegű zöldséges részleg fogadja, ahonnan a látványpékség mellett a friss pékáru zónáján keresztül juthatnak el a csemegepultig, ahol felvágottak, sajtok, húsfélék széles választéka várja majd őket. A SPAR toGo-ban pedig készételek, szendvicsek, grilltermékek között válogathatnak a boltba betérők.

Maczelka Márktól azt is megtudhattuk, hogy az üzletben kizárólag LED világítást alkalmaznak, valamint a hűtési rendszer is a legújabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelő lesz.

Azaz, vélhetően Szombathely egyik legmodernebb, 710 négyzetméteres eladóterével az egyik legnagyobb élelmiszer boltja nyílik szeptemberben ismét teljessé téve az idén jobbnál-jobb üzletekkel gazdagodott Savaria Pláza kínálatát. 

közösség

további frisss

lap tetejére