Sopronban akarnak győzni a sárga-feketék

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold • 2017. január 05., csütörtök •
Szekulovics mester a szombat esti bajnokin sokat vár Zigeranovic centerjátékától, de a visszatérő Bognár Kristóf pontjaira is számít.
Sopronban akarnak győzni a sárga-feketék

Eseménydús napok állnak a Falco KC kosárlabdázói mögött, hiszen karácsony és újév között is a januári meccsekre készültek. Miközben Ray Turner távozott a klubtól, Bognár Kristóf sérülés utáni rehabilitációja után állt újra edzésbe. 

Szrecsko Szekulovics vezetőedző irányítása alatt december végén is pattogott a labda a Sugár úti kiscsarnokban, ahol sárga-feketék között sajnos már nem láthattuk Ray Turnert, aki közös megegyezéssel még karácsony előtt szerződést bontott a klubbal. A mester így is optimistán nyilatozott. 

Úgy érzem, jót tettek mindenkinek az ünnepek, szerintem főleg mentálisan fért rá a társaságra a család melletti rövid kikapcsolódás. Január másodika óta már keményen dolgozunk, újra minden a régi kerékvágásban zajlik, sokat készülünk a soproni meccsre, remélem szombatkéső este majd azt láthatja minden Falco-szurkoló, hogy megérte. Ray Turner elköszönt, jelenleg úgy érzem elegendő a 4 légiós, a szerb center, Ivan Zigeranovic teljes mértékben beilleszkedett a csapat életébe. Bognár Kristóf kézműtét utáni felépülése, illetve rehabilitációja után már teljes értékű munkát végez. Mindkettőjük játékától sokat várok – fogalmazott lapunknak Szrecsko Szekulovics. 

A Sopron KC – Falco KC meccs eredményének alakulását január 7-én, szombaton 20 óra 30 perctől követhetik honlapunkon.  

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére