Sokkal szorosabb mérkőzés volt ez, mint az eredmény mutatja - Guttyán Adrienn

PCS - fotó: Bodorkós Máté • 2017. február 15., szerda •
A Haladás mezőnyjátékosa szerint a kulcspillanatokban hozott rossz döntések sorozata miatt szenvedett vereséget a vasi csapat.
Sokkal szorosabb mérkőzés volt ez, mint az eredmény mutatja - Guttyán Adrienn

Az őszi odavágón 33-23 arányban szenvedtek vereséget a szombathelyiek, de a tavaszi nyitófordulóban közel álltak ahhoz, hogy meglepetést okozzanak a zöld-fehérek. Az első félidőben sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a hajrában zsinórban lőtt három góljának köszönhetően nyugodtabban mehetett a Mohácsi TE együttese az öltözőbe. A második játékrészben feljavult a hazai csapat védekezése és ledolgozta hátrányát, ekkor viszont a játékvezetők ítéletei rendre a Haladást sújtották.

Guttyán Adrienn szerint nem csak a sípmestereket kell okolni a vereségért

Ebben a találkozóban sokkal több volt. Ha valaki csak az eredményt látja, azt hiheti, hogy ennyivel jobb volt a Mohács. Ezt azonban az ellenfelünk is cáfolná, mert 50 percen keresztül ott lihegtünk a nyakukon.

Véleményed szerint mely pillanat volt sorsdöntő?

Nem lehet csak egyetlen momentumot kiemelni, ahogy csak a játékvezetőket sem szidni. Sajnos sok hibával játszottunk, amit mindenképpen ki kell javítanunk. Én is többször rontottam, amit inkább kulcsmomentumnak érzek. Ha ezeket sikerül kiküszöbölnünk, akkor ebből a vereségből csak profitálni fogunk majd a későbbiek során.

 

Lakó Barbara is osztja csapattársa nézetét. A kapus több bravúrral jelezte, hogy Hamar Zoltánnak kellemes fejfájást okozhat ez a poszt a tavaszi szezon során.

Nagyot küzdöttünk, de sajnos ezúttal sok hibával játszottunk. A bírók sem könnyítették meg ítéleteikkel a helyzetünk, de a védekezésünk sem zárt úgy, ahogy elterveztük. Igazából több dolog összetevőjéből született meg ez a vereség.

Volt több bravúros védésed is, egy pedig mindenképpen emlékezetes marad. Ugye tudod melyikre gondolok?

Igen, egy mohácsi támadás végén teli erővel arcon találtak. Bevallom nagyon fájt, de ez a poszt velejárója. Az meg sem fordul ilyenkor az ember fejében, hogy direkt lőtte oda a játékos.

Kapus szemmel is nehéz mérkőzés volt?

Én a mérkőzés azon periódusába érkeztem a pályára, amikor többnyire ziccereket lőhetett az ellenfél. Ez meglehetősen nehézzé teszi egy kapus életét, viszont csapatként kell dolgoznunk, akkor ezek a kis "sebek" megszépülnek egy győzelmet követően.

közösség

további frisss

lap tetejére