Simon Marcsi meghódította a piramisok országát

Frisss - fotó: facebook, instagram • 2017. március 10., péntek •
A szombathelyi modell egy ötcsillagos szállodának lett a reklámarca, de jutott ideje a kikapcsolódásra is.
Simon Marcsi meghódította a piramisok országát

Néhány hete beszámoltunk róla, hogy óriási megtiszteltetés érte Simon Marcsit. Hosszú hónapokat töltött Törökországban, majd karácsony előtt Egyiptom egyik legnagyobb szállodaláncnak vezetője kérte fel egy közös munkára. Rövid gondolkodást követően a szombathelyi modell elvállalta a feladatot és egy teljes hetet töltött az észak-afrikai országban.

Azonban a helyzet úgy hozta, hogy erről a kiruccanásáról nem volt lehetősége beszélni Marcsinak, hiszen az egyiptomi fotózás után további felkéréseknek kellett eleget tennie.

Nagyon boldog vagyok, hogy egy gyerekkori álmom teljesült - mesélte boldogan a szépség. A magyarországi telet egy kora nyári hőmérsékletre cserélhettem. Már a megérkezésemet követően megkülönböztetett figyelmet biztosítottak nekem a szálloda vezetői és alkalmazottai. Talán ennek köszönhetően tudtunk rendkívül gyorsan dolgozni. Alig 6 óra alatt végeztünk a fotózással, pedig több helyszínen készültek a képek.

A szállodalánc egyébként nagyon keresett, hiszen több mint 600 szobával rendelkezik a hotel. Az óriási szobák, a minden luxussal felszerelt étterem és magánstrand is elbűvölte Marcsit, de igyekezett feltérképezni az országot és több látványosságot is megtekintett.

Nagyon örültem, hogy lehetőségem volt delfinekkel úszni és búvárkodni is. Szerintem ezzel egy olyan álmom vált válóra, amely sok más ember bakancslistáján szerepel. Már ebből rájöhetnek az olvasók, hogy a tartalmas és aktív kikapcsolódás híve vagyok.

Nem csoda, hogy az őzikeszemű szépség, az egyiptomi múzeum mellett még a piacon is beállt a sorba. A kellemes klíma mellett azonban nem árt az elővigyázatosság. Az erős napfénytől és a sivatagi homoktól egyaránt begyulladhat a szem. Nem csoda, hogy Marcsi végig napszemüvegben pózolt a fényképezőgépnek, aki akár egy világmárkát is reklámozhatna ezekkel a fotókkal.

A beduin falu lakóit, vagy épp a piramisokat is megfelelő fényvédelemmel célszerű felkeresni, mert az afrikai napsütés és klíma nagyon meg tudja tréfálni a felkészületlenül érkezőket. Az utcai bazársoron rengeteg hamis napszemüveget lehetett megvásárolni, de az egészség szerintem mindennél többet ér, ezért inkább a drágább, ugyanakkor minőséget képviselő darabokat részesítem előnyben - zárta gondolatait Simon Marcsi.

 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére