Simon Marcsi kristálylánnyá változott

Szerző: Markó Éva Fotó: Benkő Péter/Luxfotó • 2016. augusztus 03., szerda •
Marcsi útban van a világhír felé és egy különleges felkérésnek tett eleget.
Simon Marcsi kristálylánnyá változott

A "Kristálylány" születése sokrétű, gondos és alapos előkészületet igényelt, több közreműködővel. Minden világmárka, legyen szó divatról, dekorkozmetikai termékekről, ékszerről, parfümről, rendelkezik egy speciális indentitással melyek összessége adja meg azt a megjelenést, vonzerőt és luxust, amely világszinten eléri és elnyeri márkahű közönségét. Ennek tudatában alkottuk meg az itt látható képsorozatot.

Fotó: Benkő Péter/Luxfotó

A smink elkészítése mintegy négy órát vett igénybe, ugyanis a make-up mellett az én feladatom volt a sok-sok kristálykő felhelyezése hogy csillogó ezüstös-fehér színben ragyogjon a modellünk haja. A modell egyedi technikával készített kesztyűt kapott karjára, majd a végén a kristályokkal díszített kígyó is helyet kapott.

Fotó: Benkő Péter/Luxfotó

Ezután Hérincs Edit, aki a fotózáshoz a derékig Swarovski kövekben ragyogó ruhát biztosította, felöltöztette modellünket, Marcsit, hogy ő Benkő Péter fotós fényképezőgépe elé állhasson.

A képsorozat koncepciója adott volt, több luxusmárka jegyében és filozófiájának alapjaiból alkottuk meg az önmagáért beszélő végeredményt.

Fotó: Benkő Péter/Luxfotó

Marcsi igazi profi modell, érezhető a munkáján, hogy már a világ számos országában megfordult és hódította meg a közönséget, így nagyon örültünk mi is, hogy egy ilyen különleges feladatnak együtt, rugalmasan tudtunk eleget tenni.

Szerző : Markó Éva

Fotó: Benkő Péter

Modell: Simon Mária

Ruha: Hérincs Edit,  Borostyán Esküvői Szalon 

 

közösség

további frisss

lap tetejére