Simon Marcsi dögösebb, mint valaha

Szerző: Boros Patrícia - Fotó: Szűcs Péter • 2016. december 20., kedd •
A szombathelyi modell elárulta, hogyan töltődik fel. Sőt, még tuti téli szépségápolási tippeket is adott.
Simon Marcsi dögösebb, mint valaha

Bármilyen egyszerűnek is tűnhet, a modellszakma egyáltalán nem könnyű. Simon Marcsi pedig pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy megőrizzük a legrázósabb időszakban is a bőrünk ápoltságát. 

A csodaszép szombathelyi modell nemrég visszatért a városba, hogy teljesen felfrissítse a bőrét, ugyanis a fotózásokon felkerült rengeteg smink megviselte az arcát. A kezelésre mi is elkísértük. 

„Másodszor voltam ebben az évben Törökországban. Most csak két hónapot, szeptembertől novemberig. Hétköznaponként fotózásokon, showroomokon, castingokon vettem részt. A sok smink és a hazai téli időjárás nagyon megviselte a bőrömet. Ezért elkezdtem utána nézni, hogy milyen módszerrel energizálhatnám a leghatékonyabban. Ekkor találtam rá az Aloe Vera BIO Skin Lift kezelésre. Ez tulajdonképpen egy vörös színű maszk, ami nemcsak méregtelenít, hanem hidratál és feszesít is” - kezdte el mesélni Marcsi.

A modellnek azonban több házi praktikája is van, amivel még szebbé tehető a bőr.

„A szódabikarbónát szoktam összekeverni vízzel. Amellett, hogy jó bőrradírnak, fertőtlent is. Most van az avokádó szezon, ha ezt a gyümölcsöt összekeverjük tojással, illetve egy E-vitamin kapszula belsejével igazi varázskrémet kapunk. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, mert tökéletesen hidratál” – árulta el.

Ahhoz, hogy szinte ragyogjunk, elmaradhatatlan az egészséges táplálkozás. Ha odafigyelünk erre, azt a bőrünk is meghálálja.

„Télen a hidratálás a legfontosabb, ezért igyunk sok vizet. Mielőtt kimozdulnánk otthonról, kenjük be az arcunkat egy zsírosabb alapú krémmel, ami meggátolja a bőr kiszáradását. Emellett az sem mindegy, hogy milyen tápanyagot viszünk be a szervezetünkbe. Ha szeretnénk a fagyosabb hónapokban is egészségesek maradni kívül-belül, akkor együnk sok salátát, brokkolit, répát, almát, narancsot, banánt, áfonyát, avokádót és kiwit” - tette hozzá.

A szépségtippek mellett, arra is kíváncsiak voltunk, mivel töltötte szabadidejét kint a modell.

„Ha a munka mellett volt egy kis szabadidőm, akkor elmentem kirándulni. Isztambulban laktam, de jártam például Bursaban és Konyában is.”

Marcsira januárban újabb utazás vár, de addig még más tervei is vannak.

Az ünnepek alatt igyekszem minél több időt eltölteni a családommal. Ilyenkor együtt szoktunk főzni, meglátogatjuk a rokonainkat. Ez ugyanúgy zajlik nálunk, mint a legtöbb embernél. Karácsonykor viszont félre teszem az diétát, és nem állok ellen a sütiknek – nevetett.  

közösség

további frisss

lap tetejére