Sikerrel zárult a Westside TSE adománygyűjtő estje

frisss.hu, fotó: Hornyák Emőke • 2016. május 07., szombat •
Most már biztos a táncosok EB részvétele.
Sikerrel zárult a Westside TSE adománygyűjtő estje

Mint arról korábban beszámoltunk, a Westside TSE még márciusban kivívta magának a csehországi Karlovy Vary-ban megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon való  részvétel jogát. A május 26-29 között tartandó kontinens viadalon  várhatóan 10-12 ország hip-hop tánccsoportjai vesznek részt. Szombathelyről a Westside-osok a megacrew és a junior csapat kategóriában indulnak, összesen 22 táncos utazik a bajnokságra. A kiutazás és ott tartózkodás költségeit mindenkinek magának kell állnia, ezért pénteken támogatói estet rendeztek a Palace Dance Klubban.

Vincze Csabától, az egyesület elnökétől megtudtuk, hogy teljes sikerrel zárult a rendezvény, összesen több mint 300 ezer forint gyűlt össze az adományokból. Ezzel – és természetesen a korábbi támogatók, a megyei önkormányzat, egy celldömölki egyesült, a Deck Bistro&Bar, az Orange mobil, a Retro Jeans és a Palace Poker Klub segítségével – most már biztosan mindenki kiutazhat az EB-re.

A támogatói esten szép számmal fordultak meg családtagok ismerősök, akik elsősorban a Hyperbeat formáció bemutatójára voltak kíváncsiak, de szinte telt ház volt a későbbiekben is, amikor összesen nyolc DJ zenéjére táncoltak a szórakozni vágyók. A hajnalig tartó rendezvény maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket, az összegyűlt támogatás bebiztosította a közel húsz éves szombathelyi egyesület Európa-bajnokságon való részvételét.

Most már nincs más hátra, mint a vasárnapi, budapesti versenyt követően maximális bedobással készülni a versenyre, ahol Vincze Csaba egy döntőbe jutással elégedett lenne, hozzátéve, hogy a legfontosabb ugyanakkor a jó szereplés, hogy mindenki a legjobb formáját tudja nyújtani a nemzetközi zsűri előtt. 

közösség

további frisss

lap tetejére