Sikeresen zárultak a Haverock Közösség szombathelyi jótékonysági koncertjei

Szerző: BP - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. augusztus 12., szombat •
Hatalmas érdeklődés volt a bulikra, amiket a daganatos gyerekekért szerveztek.
Sikeresen zárultak a Haverock Közösség szombathelyi jótékonysági koncertjei

Már tavaly is dübörögtek azok a jótékonysági koncertek Szombathelyen, melyeket a Haverock Közösség szervezett az Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány javára. A rendezvény idén sem maradt el, sőt, jóval nagyobb volt az érdeklődés az előző évhez képest. Erről és a további tervekről beszélgettünk Rajmon Ádámmal, a programok főszervezőjével. 

Hogyan alakultak az idei nyári programjaitok? 

Idén inkább a környéken munkálkodó zenekarokat hívtuk meg. A Szimfóniában kezdtünk, aztán egy héttel később a Pistons Pubban folytatódtak a koncertek, majd ezt követte a Végállomás. Lett volna bulink a Bohémban is, de ez sajnos idén elmarad, minden esetre – ezúton is –, köszönjük a lehetőséget a helynek és a szervezőknek a lehetőséget.

Milyen fellépőkkel találkozhattak az érdeklődők? 

Számos zenekar adott jótékonysági koncertet. Velünk volt az ALTEF4, a Willburn, az Ndrew’s Acoustic, a Bagatell, Claudia, a Húrfúzió, a Háklár Banda, Wistful Molly, Lane, az Új Nemzedék és az Evolution Rock Band. Sokan dolgoztak a háttérben, hogy a bulik létre jöhessenek, ezért hatalmas hála nekik is! 

Milyenek az idei tapasztalataitok a tavalyi évhez képest?

Nagyobb tömeget sikerült megmozgatnunk, mint tavaly, ez arra ösztönöz, hogy ne hagyjuk ezt itt abba. 

Mekkora összeg gyűlt össze az alapítvány támogatására? 

Pontos számot nem tudok egyelőre mondani, hiszen a koncerteknek vége, de még tart a gyűjtés. A tervek szerint zenekari termékekre és egyedi támogatói pólókra lehet majd licitálni. Ez most indul és a befolyt összeg szintén a közös kasszába megy. 


 

közösség

további frisss

lap tetejére