Vasi Lovasok jótékonysági majálisa Vépen

H.Maja • 2015. április 28., kedd •
Május elsején, pénteken második alkalommal rendezik meg teljes egészében civil kezdeményezésként a lovas majálist, melynek célja idén egy szívultrahang készülék vásárlásának támogatása.
Vasi Lovasok jótékonysági majálisa Vépen

A Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Csecsemő és Gyermekosztálya, mint kedvezményezett ugyan rendelkezik gyermek szívultrahang készülékkel, de csak egyetlen egy áll rendelkezésre, ugyanakkor a vizsgálatokra minden nap szükség van. Amennyiben tehát meghibásodik a készülék, nem folytathatók a vizsgálatok – gyermekek kerülnek hátrányos helyzetbe. Ezen, ha tudunk, segítsünk együtt!

Az egész napos, a vas megyei lovasok, Görög Richárd és Rába András vezetésével szervezett program a lovas iskolánál reggel kilenc órakor veszi kezdetét gyermekügyességi versennyel. Az Ágh Péter Országgyűlési Képviselő által védnökölt rendezvény hivatalos megnyitójára 13 órakor kerül majd sor. A megnyitót díjugratás követi, majd Pintér Tibor és a Nemzeti Lovas Színház bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők. 16.30-kor Lovas ugró show-t láthatunk, végül 17 órakor fogathajtás veszi kezdetét.

Egész napos kísérő programokban sem lesz hiány, részt vehetünk malacfogó versenyben, megtekinthetjük a kézművesek bemutatóját, a gyermekek részére külön szerveznek kisállat simogatót, csacsigolást, elmaradhatatlanok a légvárak és a tombola.

Adakozhatunk a helyszínen is, vagy a külön e célra létrehozott bankszámlára történő utalással:  K&H 10404742 – 50526585 – 85901021. A támogatók adóigazolást kapnak, az utaláson kérjük, tüntessék fel a kedvezményezettnél, hogy „zseboroszlán”.

„A legszebb emberi cselekedet az, amikor önzetlenül segítesz másokon.”

közösség

további frisss

lap tetejére