Révész Sándor - Závodi János - "Piramis évek"

(x) • 2016. augusztus 17., szerda •
Új lendülettel szólalnak meg a legnagyobb dalok.
Révész Sándor - Závodi János - Piramis évek

Örömteli eseménynek néz elébe a Piramis együttes rajongótábora: december 10-én az Aréna Savari Szombathelyen ismét hallható a legendás zenekar egykori énekese, Révész Sándor és szólógitárosa, Závodi János, s egy frenetikus koncert erejéig újra az eredeti hangon csendül fel az ének.

A 2016-ra tervezett turné hangsúlyos zenei célkitűzése, hogy a dalok a lehetőségekhez képest eredeti formában, a régi hangkép iránti maximális hűséggel szólaljanak meg. A két zenei Ikon fiatal tehetséges „szövetségesekkel” lép színpadra. HORVÁTH ÁKOS- gitár- vokál, NAGY GERGŐ- gitár, MEGYASZAY ISTVÁN- Megya- basszus, DELOV JÁVOR-dob. A Piramis a 70-es évek második felének, és a 80-as évek elejének hihetetlenül népszerű rock zenekara volt, a kor könnyűzenei életének kínosan magasba ívelő üstököse. A dalok nagy részét ma is kívülről fújja és rendületlenül imádja több generáció; felelevenítésük az eredeti fantasztikus énekhangon és az egykori dinamikával nemcsak a régi rajongóknak kínál szenzációs élményt, de ínyencség lehet minden zenebarát számára. Mert a múlt és a régi lázak megidézésén túl, világszínvonalú mai zenét ígér a koncertsorozat, amire bőven elég garanciát jelent a formáció szakmai tapasztalata, hitelessége, lelkes odaadása. 

2016. December 10-én, az Arena Savaria Szombathely ad otthont a dalok felelevenítésének, az eredeti énekhanggal és az egykori elsöprő zenei dinamikával. A koncert nem csupán a régi rajongóknak kínál maradandó élményt, de ínyencség minden zenebarát számára. Minden klasszikus dal megszólal majd, technikailag kissé feljavítva. 

Jegyek a jegymester.hu-n vásárolhatók már.

További információ itt és itt érhető el.

Jegyár egységesen: 4500 Ft.

Időpont: december 10, 19:00

Helyszín: Arena Savaria

közösség

további frisss

lap tetejére