Rendkívül változatos programokkal várták a fiatalokat a röplabda táborba

PCS - fotó: Fazekas Szilvia • 2017. július 05., szerda •
A napi két edzés mellett játékos vetélkedőkön és kézműves foglalkozásokon is részt vettek a jövő élsportolói.
Rendkívül változatos programokkal várták a fiatalokat a röplabda táborba

Nyáron, szinte minden családban adódik a kérdés, hogy vajon mihez kezdjenek a gyerekkel, miután bezár az iskola? Szerencsére Szombathelyen egymást érik a jobbnál jobb sporttáborok, amelyeken tehetséges fiatal élsportolók és szakmailag felkészített szakemberek foglalkoznak a kicsikkel. A napközis táborok közül ezúttal a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. által szervezett röplabda tábort kerestük fel és nem kellett csalódnunk a végeredményt illetően. A rendkívül eseménydús hét végén értékeltük Fazekas Szilvia, edzővel a tapasztalatokat.

Ahogy tapasztalhattad remek hangulatban telt ez a hét, szinte észrevétlenül elrepült. Már az első pillanattól kezdve családias légkörben sportoltunk, játszottunk. A táborba 16 fő jelezte részvételét, őket bevezettük a röplabda sport alapjaiba, de nem csak ezért volt érdemes eljönni. Igyekeztünk színes és változatos programokkal kedveskedni a lányoknak, hiszen az óvodáskorú gyerekektől, egészen a hatodik osztályos ifjú hölgyekig minden korosztály képviseltette magát a táborban - mesélte Fazekas Szilvia.

A napi két edzés mellett lehetőség volt kézműves foglalkozáson is részt venni, de játékos vetélkedők is színesítették a programot. Nem maradhatott ki a közös fagylaltozás, a játszótér, sőt spontán vízibombázásra is sor került a gyermekek legnagyobb örömére.

Az utolsó nap több szempontból is emlékezetes marad, hiszen a csoportoknak saját előadást kellett tartaniuk és a merészebb lányok az edzőket is kihívhatták egy röpke játék erejéig. Nagyon örülök, hogy mindenki jól érezte magát a tábor hetében és biztos vagyok benne, hogy némelyik hölgyet játékosként is láthatjuk majd néhány év múlva - zárta gondolatait Fazekas Szilvia.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére