Rakonczai Imrével buliztunk

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. november 19., szombat •
Először lépett fel Szombathelyen az énekes, aki a Palace Caféban azonnal meghódította a közönséget.
Rakonczai Imrével buliztunk

Szeptember volt – énekelte elsőként a szinte tavaszias novemberben Rakonczai Imre, aki korábban labdarúgásban érte el sikereit. A Fradiban Lisztessel, Sebőkkel, Zavadszkyval, Hrutkával és Vinczével is együtt játszott, még az ifi és a junior magyar bajnokságot is megnyerték, de Imi 1994-ben megsérült, így abbahagyta az egykori rendkívül tehetséges gólkirály a focit.


Imre a zöld gyep után a zenei pályán találta magát, anno a kamaszlányok sikongattak érte, ma pedig már érett, 44 éves zenészként hódítja meg zongorája mögül a fővárosi és a vidéki klubokat. Testvérével, Viktorral először a V.I.P zenekarral szórakoztatták a nagyérdeműt, majd az együttes 2001-es megszűnése után R-Port néven zenéltek tovább. Viktor azóta zenei producerként teljesedett ki, Imre pedig azóta is énekes-zeneszerzőként nagy sikerrel lép fel országszerte. 

 

Szombathelyen az elején még csak egy-két pár tette le az italát és kelt fel az asztalától, de a ,,Rohan az idő”, a ,,Különös éjszaka volt”, a ,,Reszket a hold tó vízén”, a ,,Que sera sera” és az ,,Arrivederci amore” című örökzöldek már rengeteg szórakozni vágyót a táncparkettre csalogattak. 


A ,,Tedd a szívedre a kezed”-re pedig már mindenki nagyot tombolt. Az ugyancsak sikeres Cybergyerek után az énekes előadta testvére, Rakonczai Viktor szerzeményeit is, így a Rúzsa Magdi előadásában sikerre vitt ,,Április elején” című dalt is. 
Aki akart, az kiválóan mulatott is, hiszen elhangzott a ,,Nézését meg a járását”, de a ,,Hosszú fekete haj” is megmozgatta a Szombathelyen bulizókat.   

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére