Pro- Art TS.: két hétvégén több mint egy tucat döntős helyezés

SzR - fotó: Varga Ottó • 2017. március 26., vasárnap •
Minden év márciusában rendezi meg az Osztrák Táncsport Szövetség az oberpullendorfi versenyét, ahol idén is szép sikereket arattak a szombathelyi táncosok.
Pro- Art TS.: két hétvégén több mint egy tucat döntős helyezés

A már nagy hagyományokkal rendelkező múlt hétvégi versenyen idén is megmérették magukat a szombathelyi táncospárok és ez alkalommal is szép sikereket értek el a Pro- Art TS versenyzői. 
Junior II C osztályban Oláh Dániel és Pénzes Sára alkotta páros standardból a dobogó 3., míg latinból a dobogó 2. fokára állhatott.

Ifi- felnőtt összevont kategóriában az ifi korosztályú párosok közül Al-Hakim Kerim és Vass Virág B osztályban standard kategóriában 3. és 5.  latin kategóriában  7. és 6. helyezést értek el. 

Oláh Kristóf és Novák Csenge C osztályban latin kategóriában a 7. helyen, míg Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna A osztályban latin kategóriában a 6. helyen végzett, míg standard kategóriában ezüstérmesek lettek.

A mostani hétvége is versennyel telt a párosok számára. Szentlőrinc adott otthont az Adria- Szigó KTE által megrendezett SZIGÓ Kupának. Az egész napos versenyen klubközi versenyszámokban és este a junior latin és a felnőtt- ifi tíztánc ranglistán mérhették össze tudásukat a párosok.

Oláh Dániel és Pénzes Sára junior II C osztályban standard kategóriában a 4. helyen, míg latin kategóriában a 7. helyen végzett.
Oláh Kristóf és Novák Csenge utolsó C osztályos versenyükön felnőtt latin osztályban a negyedik helyen végeztek, míg ifi kategóriában bajnoki címet szereztek.

Este az ország legjobb junior és felnőtt- ifi párosai mérték össze tudásukat a ranglista versenyeken. Az egyesület 2, korosztályában debütáló párosa kitűnően versenyzett. Oláh Dániel és Pénzes Sára a junior latin ranglistán a 13., míg Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna a felnőtt- ifi tíztánc ranglistán a 12. helyet szerezte meg.

A Pro- Art TS párosai Borbás Csaba és Vass Zsolt irányításával folytatják felkészülésüket.

 

közösség

további frisss

lap tetejére