Prevenció lehet a megoldás a jégkár ellen

(X) • 2017. július 05., szerda •
Olcsó, megbízható és hatékony alternatívát kínál mindenkinek az NBA Független Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Szolgáltató Kft.
Prevenció lehet a megoldás a jégkár ellen

Sajnos a globális felmelegedés egyik kellemetlen velejárója a szélsőséges időjárás. A téli időszak egyre enyhébb, míg a nyári hónapokban viharok, esőzések után elviselhetetlen hőség tombol. Tavaly az egyik legkíméletlenebb égi áldásban volt részünk, amikor július közepén óriási jégeső zúdult Vas megyére. Ezzel pedig nem csak a lakás-, hanem a gépjármű-tulajdonosok problémáját szaporította.

Hajgató Szilveszter, az NBA Független Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Szolgáltató Kft. ügyvezetője szerint van megoldás.

Sajnos vannak olyan váratlan helyzetek, amelyre nem lehet felkészülni. A nyári időszakban nem csak a vadbalesetek, hanem a jégeső által okozott károkkal is számolni kell. Az NBA Független Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Szolgáltató Kft. ebben is segítő kezet próbál nyújtani a lakosság számára. A legnagyobb biztosítási cégekkel kapcsolatban állunk. így teljes körű ügyintézést vállalunk.

A már említett tavalyi jégverés után rengeteg panaszos próbált megoldást találni, de sajnos utólag sokat nem lehet tenni. Ekkor egyébként több tízezer kárbejelentés érkezett a biztosítási cégekhez, amely hihetetlenül magas szám.

A gépkocsikat érintő jégkár esetére is a megelőzés a legjobb fegyver. Ha megtörténik a baj, akkor egy javítás 3-400 ezer forinttól indul és akár másfél milliós végösszegre is rúghat a számla. Nyilván az új autók esetén CASCO-val is rendelkezik a tulajdonos, de ez nem jellemző az idősebb gépkocsik esetén - mondja a szakember.

Mivel gazdaságilag nem kifizetődő biztosítók számára külön hirdetni, reklámozni a jégkár elleni biztosítást, ezért sokszor a leendő ügyfelek is tanácstalanok. A döntéshozatalban, a megfelelő biztosítás kiválasztásában segít az NBA Független Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Szolgáltató Kft.

Mivel a legnagyobb biztosítókkal is kapcsolatban állunk több ajánlatot is megtekinthetnek az érdeklődők. Valaki csak jégkár ellen szeretné biztosítani autóját, mások pedig a vadbalesetek ellen is bebiztosítaná magát, valakit pedig a teljeskörű megoldások érdekelnek. Számunkra az a legfontosabb, hogy ha a bajt kikerülni nem lehet, akkor biztosítsuk be értékeinket. Mennyivel könnyebb egy szerény éves díjjal nyugodtan aludni, mint egy jégverés után idegeskedni a javítási költségek miatt - zárta gondolatait Hajgató Szilveszter.

NBA Kft.
9700 Szombathely, Semmelweis u. 5.
Mobil: 0670/325 9195
E-mail: info@nbakft.hu

közösség

további frisss

lap tetejére